Kohti kesälomaa

Meillä on sairastettu kesäflunssaa pitkään ja hartaasti. Ensin se kiusasi isämiestä, sitten tyttöjä ja lopulta se iski myös minuun. Enkä kyllä muista, koska olisin viimeksi ollut näin kipeä! Onneksi nyt jo helpottaa ja pääsen starttaamaan virallisen kesälomani terveiden kirjoissa. Ikävää tosin aloittaa loma sairaslomalla. 

Näin sairastaessa sitä välillä kaipaa aikaa ennen lapsia - kun flunssan kourissa sai käpertyä sohvan nurkkaan peiton alle ja tuijottaa koko päivän leffoja. Nyt täytyy siinä sivussa viihdyttää lapsia ja hoitaa kaikki muut arjen askareet. Meillä vielä sattui tuurilla isämiehelle iltavuoroviikko, joten on tyttöjen kanssa vietetty illat kolmisin - aika paljon on vietetty aikaa yhdessä siellä sohvan nurkassa ja tytöt ovat onneksi olleet hyviä hoitajia kuumeiselle äidille. 

Tiistaina käytiin seikkailulla satumetsässä kun tytöillä oli vapaa päivä päiväkodista. Haagan alppiruusupuisto on taas kukoistuksessaan ja vielä ensi viikollakin siellä kannattaa käydä ihastelemassa kauneutta.

Karattiin jo kesälomareissulle vähän etukäteen, kun sairaslomailen nämä viimeiset työpäivät. Vietetään viikon verran Jyväskylän mummolassa, täällä on äidinkin ollut helpompi sairastaa kun tytöillä on viihdyttäjiä. 

Joko teidän perhe lomailee? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.