Kaksi kuukautta vanha

Meidän pieni mies on tänään jo kaksi kuukautta vanha. 28.11.2018 

5790 g
59,5 cm

Kahdessa kuukaudessa hän on valloittanut jo monta sydäntä. Perusluonteeltaan pieni mies on rauhallinen ja tyytyväinen lapsi. Hän ei kuitenkaan juurikaan viihdy yksin, vaan kutsuhuuto tulee nopeasti kun hän jää hetkeksikään itsekseen. Hän viihtyy hyvin sitterissä ja stokken vauvaistuimessa seuraillen muiden puuhailuja. Leikkimatolla hän viihtyy hetken makoillen, mutta mielellään niin, että joku on vieressä viihdyttämässä. Ehdottomasti hänen lempipuuhaansa nukkumisen ja syömisen lisäksi on siskojen touhujen seurailu. Oma ääni on löytynyt viime viikkojen aikana ja hän tykkää kovasti jutustella. Hän on myös melkoinen hymypoika ja valloittaa hymykuopallaan, kuten neiti A. 

Hän nukkuu yönsä suhteellisen hyvin, useimmiten alkuyön pidempi pätkä on 5-6 tuntia ja syönnin jälkeen toinen unipätkä on 3-4 tuntia. Me heräillään aamuisin kahdeksan ja yhdeksän välillä, minkä jälkeen hän valvoo yleensä pari tuntia ennen päivän pidempiä unia. Parhaimmillaan uni maistuu aamupäivällä kolmesta neljään tuntia, minkä lisäksi alkuillasta hän ottaa noin reilun tunnin mittaiset torkut. 

Hän kasvaa hyvin rintamaidolla, eikä sairaalassa saatua 10 ml enempää ole lisämaitoa saanut. Kylpyhommat isämies hoitaa joka toinen ilta ja se on yksi suosikkipuuhista, vaikka sen jälkeinen rasvaus saakin usein aikaan kiukun. Vaatteissa pieni mies käyttää pääasiassa kokoa 62, mutta joitain 68 kokoisiakin on jo käytössä. Erityisesti housuissa tuntuu, että 68 on kokona parempi, koska hänellä on isänsä pitkät jalat. 
Minkälaisia tyyppejä teidän kaksikuiset ovat (tai ovat olleet)?

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivutEi kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.