Hiekassa kävelemisen jalo taito

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pakkasin ballerinoja laatikkoon odottamaan seuraavaa matkaa.

 Pussista valui eteisen lattialle kasa hiekkaa. 

Ihanaa pehmeää Gambian hiekkaa.

 Tuli ikävä sitä tunnetta, kun saa upottaa varpaat hiekkaan. Ja Gambiassahan sitä hiekkaa riittää (muuallakin kuin rannalla). Ajoittain se ajaa ihan raivon partaalle (varsinkin kun sitä on sängyssä nukkumaan mentäessä), mutta silti se on kovin kotoisaa. 

Minä: Hey have you noticed, I'm starting to get the hang of this.
 Walking on the sand I mean.
S: Yes. Finally..

Hiekalla käveleminen ei itselleni ainakaan ole kovin yksinkertaista. Luulisi ettei se ole sen vaikeampaa kuin käveleminen yleensä, mutta on se. Hiekkaa lentää ja löytyy kengistä kilokaupalla. Enkä ainakaan minä osaa kävellä niin, ettei mun släpäreistä kuuluisi sellaista flip-flop ääntä. Mutta jotenkin kummasti ainakin rakkaani osaa kävellä kengät hiljaa. Pikkuhiljaa opin ehkä itsekin. 


Minä: But you know. We have special shoes for walking on the snow. 
S: Are you serious?

Lumikengät herätti huumoria. Mutta veikkaan, että minun nauruni se raikaa ensi talvena kun vien mieheni hangille lumikenkäilemään. Mitäs itse nauraa minun hiekalla kävelyilleni (eikä edes oikeasti naura, vaan minä nauran itselleni).
Tämän aamun puhelu herätti itsessäni hilpeyttä. Aina pienistä asioista vallan huomaa eroja näissä elinympäristöissä.

Minä: How was your night?
S: A bit sleepless. I woke up at some point and there was a rat under my bed. I killed it, but couldn't sleep well after that.

Ja syy siihen, miksi uni ei enää tullut ei suinkaan ollut varsinaisesti tuo rotta. Vaan se, että hän ehti herätä kunnolla tappaessaan tuota rottaa. Oli sitten vaikea enää nukkua. 

Mitäs sitä pienistä rotista. Itse kyllä totesin, että olen tavallaan ihan onnellinen etten viime yönä ollut paikalla. Mutta rakkaani totesi takaisin vaan, että eihän minun tarvitse rotista huolehtia, koska hän on paikalla. Ja tottahan se on. 

3 kommenttia:

 1. Haha, rotta hyi! :D Mutta joo, hiekassa kävelyyn sai kyllä totutella hetken jos toisenkin! Mulla tuli ensimmäisinä viikkoina pohkeet ihan mielettömän kipeiksi siitä tarpomisesta :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Onks Saikou saanu vihdoin oleskeluluvan (vai mikä se nyt olikaan)? :)

  Hanna-Maire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä saanut. Ei niin kovin nopeasti toimi nuo asiat. Mutta toivottavasti jossain vaiheessa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan