Paha olo ja pari elokuvaa

perjantai 31. tammikuuta 2014

Minulla on paha olo.

Se on täysin fyysistä ja johtuu vaan ja ainoastaan siitä, että olen syönyt ihan liikaa herkkuja. On maistunut lakut ja suklaat ja jäätelö. Nälissäni tekaisin myös tonnikalapiirakkaa, joka on suurinta herkkuani. 

Herkkuähky (tänään) johtuu siitä, että sain kieroutuneessa mielessäni ajatuksen herkkulakosta. Tämä lakko alkaa nyt siis huomenna ja jatkuu toistaiseksi ainakin pääsiäiseen (eli lomaan!) saakka. Välillä sitä pohtii, että miksi itseään pitää kiduttaa. Mutta toisaalta taas saahan siitä (toivottavasti) hyvänkin olon, kun voittaa itsensä. Ainakin huomasin tuon voittajafiiliksen silloin kun pari kuukautta sitten päätin tupakoinnin lopettaa. Vieläkin kadun sitä päätöstä, kaipaan kaveriani. Mutta olen kuitenkin ylpeä siitä, että olen pysynyt päätöksessäni.


Illan iloksi vielä pari elokuvaa. Tänään vaihtelun vuoksi vanpyyreja ja ihmissusia. On tuo Edward niiiiin ihq. Jacobista en juurikaan välitä. Oikeasti minun lemppari on Emmet. Ja kyllä - ylpeästi myönnän katselevani Twilight elokuvia. Jotka suurimmaksi osaksi osaan ulkoa jo, mutta aina nautin uusinnasta. Yritän samalla viimeistellä peittoa, jota olen varmaan syyskuusta asti virkkaillut. On hyvä kun on tuttu elokuva, niin ei tarvitse turhan tarkkaan seurata.


Huomenna meillä kokkaillaan gambialaista ruokaa. Tarkoitus olisi saada aikaan Domodaa, akaraa ja Nyombeh Nyebbehiä. Jos onnistutaan toivotusti, voin jakaa ohjeita huomisen jälkeen. Vielä en uskalla lupaa.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut tupakoinnin lopettamisesta! :)
  Kommentoin aina tänne, ku harvon ollaan yhtä aikaa facessa. :D
  Mitä oli akara ja toi Nyombeh Nyebbehi? Ei sano jotenkin yhtään mitään..
  Ja pitipä vielä kysymäni, että mistä on tuo hyvännäkönen tv-taso?
  Jos oot tulossa tänne päin ja on aikaa, ni tervetuloo käymään! :)

  Hanna-Maire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei se niin hankalaa ollut kun siihen ryhtyi. Nyombeh Nyebbeh on sellain papuruoka. Usein aamuisin leivän välissäkin syövät tätä. Mutta me tehdään nyt kassavan kanssa kastikkeeksi. Ja tuo tv-taso on IKEAsta :) Se on kyllä tosi kätevä!

   Poista
 2. Jee Ansku tervetuloa pääsiäisen herkkulakkokerhoon! Nyt meitä jäseniä on kaksi! :) Meidän täytyy ruveta pitämään kerhon sääntömääräisiä kokouksia. Mulla oli ekat viikot tuskaa, nyt vähän jo helpottaa. Nykyään maailman autuaallisin herkku on vadelmajogurtti :D Säälittävää vai ei. En tiiä :) Ihanainen oot!

  Minna

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan