Rapulapset

Saatiin neiti B:n kummitädiltä kirja, joka käsitteli rapulapsia. En itse ollut edes vallan ajatellut, että mitä meidän neidit ovat horoskoopiltaan ennen tuota opusta, mutta sen luettuani voin allekirjoittaa monta kohtaa! Kirjassa on myös osio siitä, millainen minä neitsyenä olen vanhempi ravulle - interesting.


Pikku ravut elävät voimakkaasti tunteellaan - pitää erittäin hyvin paikkansa meidän lasten suhteen. Halaukset ja rakkauden osoitukset ovat äärimmäisen tärkeitä. Leikkien lomassa käydään välillä tankkaamassa rakkautta äidin sylissä. Alusta asti tytöt ovat myös ilmaisseet selkeästi sen, mistä pitävät ja mistä eivät - ilmeisen tyypillistä rapua. Tytöt ovat myös aina olleet hyvin ilmeikkäitä lapsia ja vaikka se on varmasti melko lapsikohtaista, niin silti sekin liitetään kirjan perusteella rapujen luonteeseen.

Rapu on kirjan perusteella melko herkkä ihminen. Heitä kuvataan kiireettömiksi ja varovaisiksi, mitä en näe omissa lapsissani. Tosin vaikka tytöt ovat kovin rämäpäitä, ovat he myös jollain tapaa arkoja ja varovaisia, eli ehkä sittenkin jotain merkille ominaista. Tunnetiloja meidän neidit osaavat lukea hyvin ja tulevat esimerkiksi lohduttamaan, jos äiti on surullisen oloinen. Myös toisiaan he osaavat lohduttaa ja erityisesti toistensa tunnetiloja lukevat hyvin. 

Rapua kuvataan kirjassa myös hoivaajaksi - tätä en omista lapsista vielä niin näe, mutta naapurin raputyttö on kyllä pieni hoivaaja. Toisista huolehtiminen kuvataan voimakkaasti rapumaiseksi piirteeksi - tämän huomaa meillä arjessa lähinnä siskosten välisenä hoivaamisena.

Rapua kuvataan myös hyväksi vaikuttajaksi, lumoaviksi jopa - sellaisiksi, jotka saavat taaksensa halutessaan kannattajia. Heidän kuvataan olevan valmiita taiston sen puolesta, mitä elämältään haluavat ja toivon tosiaan, että näin tuleekin olemaan. Sanotaan, että he ottavat vastaan suuriakin haasteita ja ovat kiinnostuneita syvällisistäkin asioista jo pienestä pitäen. 

Mielenkiintoista nähdä, millaisia rapuja meidän neideistä kasvaa. Herkkiä, lumoavia vaikuttajia toivottavasti.

Miten teidän lapset vastaavat horoskooppejaan? 


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.