Roadtrip

tiistai 9. elokuuta 2016


Helsingistä Tuuriin ja sieltä Ähtäriin yöksi. Perjantaina eläinpuiston kautta Kaustiselle. Viikonloppu ystävän hoivissa maalla. Kotimatkalla pyörähdys Jyväskylässä, tervehtimässä pientä ystävää. 

Ilmassa tuoksuu jo syksy, mutta silti tämä oli vielä kesäretki. Ei ehkä ideaalein ratkaisu lähteä tien päälle suoraan yövuorosta, mutta onneksi isämies ajoi, niin sain nukkua. Tuuri oli hienoinen pettymys, vaikka rahaa silti paloi ja olipahan isämiehelle uusi kokemus. Ähtärissä majoituttiin maatilalla ja oli melkoisen ihana paikka! Parasta reissussa oli kuitenkin määränpää, eli Kaustinen ja ystävä. Neiti An kummitäti, minun opiskelukaverini, kestitsi meitä viikonlopun ja teki hyvää hengitellä hieman maalaisilmaa. Toivottavasti saadaan muodostettua Kaustisen reissuista joka vuotinen perinne. 

Oli hyvä olla reissussa, mutta oli hyvä myös palata kotiin. Tytöt ja äiti nappasivat matkalta jostain flunssan ja sitä ollaan paranneltu pari päivää. Nyt jo tämä mamma työn ääressä ja huomenna tytötkin toivottavasti päiväkotikuntoisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan