Valokuvia joista olen ylpeä

Minä rakastan valokuvien ottamista ja niiden katselua. Voin käyttää pitkät tovit selaillen taitavien kuvaajien blogeja tai sivustoja ja toisaalta selailen myös mielelläni itse ottamiani kuvia. En ole valokuvaamisessa huisin hyvä, mutta teen sitä paljon ja toivon kehittyväni koko ajan paremmaksi. Ainakin omasta mielestäni minulla on myös silmää kuvaukselle ja osaan tallentaa hetkiä. Lapsiparkki -blogin Såfin listasi omia kuviaan, joista on erityisen ylpeä ja innostuin itsekin tutkailemaan kuva-arkistojani sillä silmällä. Kannattaa ehdottomasti tsekata nuo Såfin kuvat - hän osaa tallentaa hetken ja tekee sen äärimmäisen kauniisti.

Vuosien varrelta kuvia, jotka ovat jääneet mieleen;Näitähän riittäisi! Kuva-arkistoja selaillessa havahduin siihen, että oikeastaan olen ihan hyväkin kuvaaja. Täytyy yrittää kehittyä entisestään. Itse en osaa kuvia oikeastaan muokkailla, vaan nämäkin otokset ovat kamerasta tällaisena ulostulleita - pitäisi päästä johonkin valokuvauskurssille, missä käsiteltäisiin myös kuvankäsittelyä. 


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia kaikki! :) (Ja jos kuvanmuokkailu kiinnostaa, kannattaa kokeilla koneelle ladattavaa PhotoScape-ilmaisohjelmaa. Sillä saa näppärästi muokattua vaikka kuvan kontrasteja, valotusta, väritasapainoa ym.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kiitos vinkistä myös! Täytyy tutustua tuohon ohjelmaan.

   Poista
 2. Ihania kuvia olet ottanut, tuo riippumattokuva on aivan loistava! Huomaa, että sinäkin tykkäät valokuvata ihmisiä ja heidän tunteita! :) Ja kiitos vielä kehuista, oikein punastun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) <3 Nykyään tykkään kuvata ihmisiä kovastikin! Se on kuitenkin aika uusi juttu, täytyy harjaantua siinäkin vielä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.