Kolme hyvää

Monessa blogissa on kiertänyt tämä 3 hyvää asiaa haaste ja päätin itsekin siihen tarttua - on hyvä pohtia niitä arjen hyviä asioita aina välillä. 


Kolme hyvää asiaa päivissäni

Aamut ovat päivieni lempiaikaa. Vapaa päivien aamuina saadaan herätä hitaasti ja rauhallisesti, kun ei ole kiire mihinkään. Syödään yhdessä hyvä aamupala ja yleensä katsellaan vähän lastenohjelmia. Rauhassa lähdetään liikenteeseen, jos lähdetään ollenkaan. Työaamuissa parasta on se, kun työpaikalle tulee työkavereita. Työaamuina kotiinpaluu on myös aina ihanaa kun vastassa on kaksi iloista pientä joita suukottaa. 

Iltapalahetket on meidän perheen juttu - tai ainakin kovasti yritän, että näin olisi. Kokoonnutaan aika usein koko perheen kesken iltapalalle ja siinä jutustellaan ja ollaan vaan yhdessä. 

Päivien paras juttu on kuitenkin tytöt ja heidän leikkiensä seuraaminen. Jotain sellaista, mihin ei koskaan kyllästy.

Kolme hyvää asiaa minussa

Samaistumisen taito. Ainakin omasta mielestäni osaan hyvin nähdä asioista monia puolia ja tätä kautta samaistua erilaisiin tilanteisiin.

Vakaus ja turvallisuus. Ainakin toivon, että tämä myös välittyy ulkopuolelle, mutta itse pidän itseäni vakaana ja turvallisena. 

Ja kolmanneksi sanotaan vaikka se, että itsestäni olen helposti lähestyttävä. 

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Just nyt elämä on niin kivaa, että oli vaikea keksiä kolme mainittavaa asiaa - jos ei ota lukuun noita kolmea perheenjäsentä. 

Mutta jotain mainitakseni tällä hetkellä on kivaa se, että tiedän kuka olen ja mitä haluan tehdä tulevaisuudessa. Vaikka tulevaisuuden haaveet ovat vielä osaltaan saavuttamattomissa, on kiva että ne on mielessä.

Minusta on kivaa, että tällä hetkellä meidän elämä on mukavasti tasapainossa - aikaa riittää ruuhkavuosista huolimatta kaikkeen siihen, mitä tahdotaankin. 

On myös kiva, että tällä hetkellä meidän asumisasiat ovat sellaisessa seesteisessä vaiheessa ja voidaan rauhassa asettua tähän nykyiseen kotiin.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Gambia tulee ensimmäisenä mieleen kun pohdin tätä vuotta. Vaikka ollaan onnekkaasti päästy käymään Gambiassa aika usein, niin silti sinne menoa odottaa aina yhtä suurella innolla. 

Syksy. Odotan jo innolla syksyä ja sen mukanaan tuomia uusia tuulia. Minulla on sellainen fiilis, että tänä vuonna syksy on odottamisen arvoinen. 

Vauvat. Useampi ystäväni on saanut tai saamassa tänä vuonna vauvan ja se on ehdottomasti tämän vuoden parhaita juttuja. 

Kolme hyvää asiaa blogissani

Muistot ja niiden tallentaminen on blogin parasta antia.

Valokuvat ovat blogissani sellainen seikka, mihin kiinnitän paljon huomiota. Nautin valokuvaamisesta ja minusta on ihana, kun blogin kautta tulee tallennettua kuviin paljon sellaisiakin hetkiä, jotka muuten jäisivät kuvaamatta.

Lukijat ja teidän kanssa kommunikointi on myös sellainen seikka, mikä saa aina palaamaan blogin pariin uudestaan ja uudestaan. Olen myös onnekkaasti saanut blogin kautta ystäviä myös ihan oikeaan arkeen ja se on ihan parasta.


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

2 kommenttia

  1. Olipas kiva postaus! On hyvä välillä itse pysähtyä miettimään niitä hyviä juttuja elämässä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On tosiaan tärkeää välillä oikein ajan kanssa velloa näissä hyvissä jutuissa <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.