My happy place

Tytöt on päiväunilla ja kerrankin nettiyhteys pelittää niin hyvin että pystyn avaamaan bloginkin, joten pikakuulumisia siis. 

Me ollaan viiletetty viime päivät sukulaisissa ja kaikki liikenevä aika on mennyt rannalla leikkien tai altaassa pulikoiden. Vaikka on alkuvuodesta lomailtu aika paljonkin, niin tämä reissu oman perheen kesken oli just sitä mitä kaivattiin. Auringon lämpö iholla, rantaan vyöryvien aaltojen ääni, paikalliset herkut ja lintujen laulu - pieniä suuria juttuja.  

On vaikea edes sanoin kuvailla sitä fiilistä, mikä mut täällä valtaa. Vaikka arki Suomessa on kivaa ja onnellista, niin täällä saa olla ihan eri tapaa rento ja onnellinen. Jos tämä olisi arkea, olisi fiilis varmaan osaltaan erilainen, mutta silti väitän että täällä olen onnellisempi kuin Suomessa ja siksi jo nyt vähän harmittelen kotiinpaluuta. 

Nyt kuitenkin keskitytään nauttimaan tästä ja toisistamme. Meidän päiviä voit seurailla Insta storyjen kautta, innostuin siitä kanavasta kun vihdoin sen sisäistin. 

This is my happy place ❤


2 kommenttia

  1. Täällä on hyvä olla. Myös meillä. Aika tuntuu vain kulkevan siivillä. Ei ole kiire sinne kylmempään kotiin. Täällä on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut kiire kotiin ei, mutta täällä sitä taas ollaan. Toivottavasti teillä on ollut hyvä reissu <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.