Onnellisesti turvallinen

tiistai 17. joulukuuta 2013

Minulla on ollut tänään vallan mainio päivä. Ainakin suurimmaksi osaksi. Jossain vaiheessa ärsyynnyin hurjasti ja tunnin sisällä päivän suunta meinasi muuttua laskujohdanteiseksi. Mutta totesin sen johtuvan vaan hetkellisesti muuttuneesta ilmapiiristä. Itse huomaan helposti omaksuvani muiden olotiloja. Varsinkin negatiivisia oloja - omaa positiivisuutta on vaikea pitää yllä, kun ympärillä on negatiivista energiaa. Mutta onneksi tänään pääsin irtaantumaan tästä negatiivisuudesta ja muutin päivän positiiviseksi. 

Päivästäni teki tänään erityisen mainion se, että minulle tarjottiin vakituista työpaikkaa! Ette voi kuvitellakaan, kuinka onnellinen olen. Pidän työstäni valtavan paljon ja tuntuu hyvältä, kun ilmeisesti myös osaan siellä jotain tehdä oikein. On aina kiva myös kuulla kehuja, vaikka niiden vastaan ottaminen osaakin olla erittäin hankalaa. On myös mielenkiintoista kuulla erilaisia luonnekuvauksia itsestään. Jotenkin lämpöä loi itseeni tänään se, että minua kuvattiin turvalliseksi. En ole ikinä asiaa ajatellut, enkä ehkä asiaa osaa niin ajatella, mutta oikeastaanhan juuri se on sitä, mitä elämältä haluaa. Turvallisuutta. Ja jos voin sitä jollekulle antaa vain olemalla olemassa, niin mikäs sen parempaa.

Nyt jatkan villasukkien tehtailua vielä hetken ennen nukkumaan menoa. On muuten kiva välillä tehdä pienten ihmisten sukkia. Ne valmistuu vallan paljon nopeammin. Lasten sukilla on kiva kokeilla erilaisia tyylejä. Taidan noista apinasukista tehdä vielä aikuisten versiot. On ne niin söpöt. 

Oon jäänyt muuten fudge koukkuun! Tänään keittelin yhden satsin. Katsotaan mitä siitä tulee. Kirjoittelen tännekin ohjeita ja laitan kuvia, jahka saan sen aikaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa! :D Onneks olkoon!!

    T. Hanna-Maire

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan