Viisi kuukautta vanha

Ihana pieni mies.


Hän on valloittanut niin monta sydäntä ensimmäisten kuukausiensa aikana. Hän on avoin ja iloinen lapsi, joka nauraa ääneen ja hymyilee paljon. Parhaita juttuja on iskä ja siskot. Siskojen puuhailua on kiva seurailla ja he saa makeimmat naurut. Iskän kanssa on parasta pelleillä ja pojat yhdessä katselee jalkapalloa. Harmiin kelpaa kuitenkin vain äiti lohduksi. Perusluonteeltaan hän on hyvin tyytyväinen ja viihtyy hyvin esimerkiksi kauppareissulla vaunuissa. 

Hän osaa jo kääntyä itse selältä vatsalleen ja on löytänyt omat varpaansa.  Hän kääntyy akselin ympäri lattialla maatessaan, eikä häntä löydä 5 minuutin päästä enää samasta paikasta mihin hänet laski. Hän leikkii mielellään leluillaan, lemppareita siskojen vanha rapinalelu sekä leikkimaton lelut. Hän ei enää tahtoisi olla sylissä kuin vauva, vaan hän tahtoisi istua kuin iso poika.

Hän syö vielä pelkästään maitoa, mutta ollaan maistelu jo vähän uusia makuja. Kiinnostus ruokaa kohtaan on suuri ja saa olla tarkkana, ettei pienet kädet nappaa ruokia pöydältä. Uusista mauista mango ei ollut herkkua, mutta päärynä ja tomaatti maistuivat.  Kurkkua on kiva jäystää, kun ikeniä kutittaa. Varsinaisesti aloitellaan kiinteät jahka palataan Gambian reissulta kotiin ja sitten keskitytään sormiruokailuun. Siihen asti vähän maistellaan ja totutellaan pikku hiljaa muuhunkin kuin maitoon. 

Tämän kuun uusia juttuja oli vauvauinti, mistä minimies nautti valtavan paljon. Hän sai myös paljon kehuja taidoistaan - kenties siis tuleva uintilupaus. Lisäksi ollaan käyty vauvajumpassa ja se on myös hauskaa puuhaa. Vauvahierontaa kokeiltiin apuna levottomiin öihin ja ne ovatkin hieman taas rauhoittuneet. 

Neuvolasta saatiin tarkat mitat;

7830 g
66,5 cm



--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.