Kohti Afrikan mummolaa

maanantai 21. joulukuuta 2015

Kolme yötä jouluun on, neljä yötä Gambiaan!
Meidän perheessä on moni keskustelu viime päivinä saanut alkunsa sanoilla "viikon päästä...". 

.. Afrikan mummi tapaa lapsenlapsensa ensimmäistä kertaa.

.. istutaan mangopuun alla juomassa attayaa.

.. kokkailen siskon kanssa.

.. nähdään tyttöjen pienin serkkupoika - vasta 3 viikkoa vanha!

Ja paljon kaikenlaista muuta on mielessä. Aurinkoa ja lämpöä ja rakkautta on tiedossa pariksi viikoksi. Hauskaa tässä hommassa on se, että isämies on itsepäisesti pitänyt meidän tulon salaisuutena. Anoppi raukka saa sydänkohtauksen kun marssitaan lauantaina aamulla portista sisään. No sain ylipuhuttua tuon miehen siihen, että soittaa perjantaina kun ollaan perillä - edes vähän on annettava varoaikaa, oltiin kuinka Afrikassa tahansa. 

Meillä on täällä siis melkoiset pakkausoperaatiot käynnissä - juuri kotiuduttiin tuolta Jyväskylän mummolasta, niin on myös purkamis- ja pesuoperaatioita meneillä samaan aikaan. Kun perjantaina päästään perille asti ehjinä ja laukutkin tulee perille, niin tämä mamma heittää kannat kattoon ja ottaa rennosti pari viikkoa - kun noita lapsia leikittää joku muukin. 

Minä palaan asiaan jahka kotiudutaan Afrikan mantereelta, sitä ennen tahdon toivottaa; 

Ihanaa, rauhallista, rentouttavaa, rakkaudellista ja suklaan täyttämää joulunaikaa kaikille! 


Minulla on monta tekstiä luonnoksissa ja ajatuksissa vielä useampi. Toivoisin teiltä kuitenkin joululahjaksi toiveita? Mikä teitä kiinnostaa ja mistä tahdotte tietää lisää? 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos näin jälkikäteen :) ihanaa oli!

   Poista
 2. Mikä ihme siinä oikeen on noilla miehillä kun haluaa pitää salaisuutena nää reissut..meillä oli ihan sama homma täällä ja me marssittiin olohuoneeseen ihan yllättäen. En mä vaan pystyis pitämään tällasta salaisuutta �� Tervetuloa tänne lämpöön!!
  Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Teillä vielä ehkä "pahempi" kuin meillä. Lopultahan S itseasiassa soitti edellisenä päivänä jo Suomesta - koki sen kai lopulta parhaaksi, tai painostin vaan liikaa :D

   Poista
 3. Ehdottomasti haluan kuulla teidän matkasta sitten juttuja! :) pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Voi että siellä te nyt olette lämpimässä nauttimassa! :) Varmasti ihanaa! Mua alkoi melkein jännittää teidän puolesta toi yllätys kun kuvittelin tilanteen, varmaan pikkasen ovat ihmeissään kun yhtäkkiä olette siellä. Mua myös kiinnostaa kovasti lukea teidän reissusta ja nähdä tietty myös kuvia! :) Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavaa uutta vuotta sinnekin :) Kertomuksia tulossa ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan