Marraskuussa...

tiistai 1. joulukuuta 2015

... neiti B on oppinut kääntymään selältä vatsalleen. Äiti on hurjan ylpeä neidistä ja neiti tuntuu olevan myös ylpeä itsestään. Melko nopeasti pyörähtää ympäri, kun lattialle hänet laskee. Neiti A vielä yrittää ja selkeästi ärsyyntyy, kun ei onnistu. Päivistä se enää on hänenkään kohdallaan kiinni. Edit: Äiti hätäili, nimittäin vielä kuun viimeisenä päivänä myös neiti A käännähti vatsalleen! 

... tehtiin minilomamatka Tampereelle. Yövyttiin hotellissa ja kierreltiin ympäri kaupunkia. Ihan oltiin vaan ja nautittiin yhdessäolosta. Juhlittiin myös samalla reissulla minun kummityttöni syntymäpäiviä ja nähtiin siinä samalla sukua.

... isämies on saanut ensikosketuksensa suomalaiseen työelämään. Joskin kyseessä on ollut palkaton harjoittelu, mutta ainakin omaa alaa ja kokemusta. On ollut, miten innoissaan toinen voikaan olla työnteosta. On ihmetellyt montaa asiaa ja selittänyt tohkeissaan tekemisiään. Tehnytkin vaaditun viiden tunnin sijaan lähes poikkeuksetta täyttä kahdeksan tunnin päivää. 

... on saatu usempia ystäviä vierailulle. Nautittu yhdessäolosta ja neidit ovat saaneet tutustua moniin rakkaisiin.

... herkuteltiin ravintolapäivän antimilla. Tällä kertaa suunnattiin keskustaan Ruttopuistoon ja tuli maisteltua monenlaista herkkua. 

... messuiltiin Meidän viikonloppu-messuilla. Hienoinen pettymys verrattuna viime vuoteen oli nuo messut. Joitain joululahjoja tarttui tuolta kuitenkin mukaan ja FudgeLoven taivaallista fudgea sain myös, vuoden siitä haaveiltuani. 

... olen neulonut ja virkkaillut ahkeraan. Kokeillut uusia juttuja ja onnistunut! Monta monituista ohjetta on kokeilulistalla, kun vaan olisi aikaakin.

... ollaan ihmetelty noiden neitien keskinäistä sidettä ja suhdetta. Ihan ihmeissään sitä seuraa ja se on niin valloittavaa, että on vaikea kuvaillakaan!

... on laitettu jo vähän joulua kotiin, lähinnä tuomalla valoa pimeyteen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan