Kevään kivoin viikonloppu

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Tätä viikonloppua on mainostettu eri medioissa kevään kivoimmaksi viikonlopuksi, sillä messukeskuksessa on ollut meneillään lapsimessut. Meille tämä oli kuitenkin yksi kevään kivoimmista viikonlopuista ihan muista syistä.

Perjantaina herättiin tyttöjen kanssa kolmistaan. Iskä oli ollut yön töissä ja tuli aamulla kotiin pian meidän herättyämme. Syötiin yhdessä aamupalaa ja touhuttiin aamutoimia. Ennen yhdeksää me tyttöjen kanssa jätettiin iskä nukkumaan ja suunnattiin kohti messukeskusta, eli niitä Lapsimessuja. Ihan ekana suunnattiin Lumoanin pisteelle, koska oli pakko saada tytöille syötävän suloiset Minis & Mommies Lumoan edition mokkasiinit. Olen näihin vallattoman rakastunut! Muuten vaan kierreltiin ja katseltiin. Melko kohtuudella shoppailtiinkin. Messukaverini sairastui harmillisesti viikolla ja oltiin liikenteessä tyttöjen kanssa kolmistaan. Muutaman tunnin messuilun jälkeen suunnattiin kotiin lounashommiin ja vietettiin laiskaa loppupäivää kotona. Isä ja tytöt kävivät pyörälenkillä, minkä aikana minä pyöräytin olohuoneeseen uuden järjestyksen. 
Lauantaina herättiin aikaisin, kuten kaikkina muinakin päivinä. Aurinko paistoi, joten pakattiin aamupalan jälkeen tytöt autoon ja otettiin suunnaksi Nuuksio.  Nautittiin aamupäivästä ulkoillen ja kotiutumisen jälkeen saatiin vielä ystäväperhe pikaisesti kylään. Illalla käytiin väsyneinä, mutta onnellisina ajoissa nukkumaan.


Tänään puolestaan suunnattiin heti aamusta kohti keskustaa. Käytiin herkuttelemassa Fazerin brunssilla ja sen jälkeen suunnattiin Kiasmaan. Ernesto Neton näyttely on ehdottomasti kokemisen arvoinen! Väittäisin, että myös meidän tytöt sai siitä aika paljon irti, koska se oli hyvin kokemuksellinen. Siellä konttailtiin ja keinuttiin ja ihasteltiin. Kotona muu perhe otti parin tunnin päiväunet, mikä oli äidille hyvää aikaa leipoa. Tytöille valmistui miniporkkanasämpylöitä ja bataattileipäsiä. Itselleni tein melko taivaallisen hyvää katkarapupastaa ja tässä harkitsen, josko jakaisin ohjeen teillekin.
Meillä oli siis vallan mainio viikonloppu! Ei siihen paljon mitään erikoista tarvittu, mutta sopivasti arjesta poikkeavaa kuitenkin. 

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan