On the beach

Hotellilta pääsi suoraan rantaan. Siellä käytiin leikkimässä hiekkaleikkejä, ihailemassa aaltoja, juoksemassa koirien perässä ja ihmettelemässä hevosia. Tytöt ottivat pikaisesti jalat alleen, kun sanottiin, että mennään rannalle. 'Kopotikopoti' kuului vaan, kun he juoksivat hevosia katsomaan. 

Oli itsekin mukavaa upottaa varpaat lämpimään hiekkaan ja rakennella vähän hiekkakakkuja. Neiti B pelkäsi sisartaan enemmän merta, mutta neiti A uskaltautui mummon kanssa veteen läpsyttelemään. Viimeisellä viikolla käytiin aamuisin rannalla kävelyllä aamupalan jälkeen - välillä istuttiin mehubaariin juomaan jotain ja välillä vaan tallusteltiin rauhassa eteenpäin. Tytöt saivat rauhassa juoksennella ympärillä, eikä ollut huolta huomisesta. Muistoja aurinkoisista hetkistä, jotka kantaa pimeissä talviaamuissa.Tämä oli tältä erää viimeinen katsaus Gambian matkaan. On aika palata arjen pyörteisiin. 

Jäikö joku juttu meidän matkan tiimoilta mietityttämään?

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja teidän tyttöjen vaatteet on aina niin <3 ! Voisitko kirjoittaa vielä siitä, miten huolehditte taaperoiden hygieniasta ja miten haastavaa se oli? Tuliko mitään vatsavaivoja ja huolettiko sinua asia kovasti? Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hei hyvä aihe, siitä löytyykin tarinaa - tai ajatuksia.

   Poista
 2. Hei nyt minäkin haluan rannalle.. minulla on ikävä sitä tunnetta kun voi porata varpaat hiekkaan. Se kutittava tunne, rento fiilis. Ihanat kuvat jälleen.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin hiekka, mihin upottaa varpaat on aikas mukava tunne kyllä <3 Ja kiitos, on ihana kun on paljon kuvia, mitä katsella. Helpottaa ikävää :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.