Aamupäivä Lammassaaressa

sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Meiltä ihan kävelymatkan päästä löytyy keidas keskellä kaupunkia, nimittäin Lammassaaressa pitkospuilla seikkaillessa voi unohtaa, että on vain pienen matkan päässä kaupungin keskustasta. On kuitenkin pakko myöntää, että vaikka läheltä löytyy luonnon rauhaa, niin harmittavan harvoin sinne tulee suunnattua. Minulle tämä oli toinen kerta, mutta ei toivottavasti viimeinen.

Aiemmin reissua on hidastanut Lammassaareen johtavat pitkospuut ja se, ettei niitä pitkin rattailla oikein päässyt kulkemaan. Lähdettiinkin matkaan sillä ajatuksella, että jätetään rattaat pitkospuiden alkupäähän ja kävellään koko matka. Yllätyttiin kuitenkin iloisesti paikan päällä, kun huomattiin, että pitkospuut on uusittu ja nyt koko matkan pääsee kulkemaan kätevästi myös rattailla! Ihan huippua, kiitos Helsingin kaupunki. 

Meidän aamupäivä kului pitkospuita pitkin tallustellessa ja tyttöjen juoksennellessa. Saaressa kiipeiltiin lintutorniin ja eksyttiinpä myös piilopirttiin kuuntelemaan lintubongareita. Kotimatkalla koukattiin Arabianrantaan lounaalle ja käveltiin vielä kotiin. 


Missä te tykkäätte seikkailla? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia:

 1. Me käytiin tällä viikolla seikkailemassa Lonnassa ja Vallisaaressa. Nekin olivat kauniita paikkoja, kuten ilmeisesti Lammassaarikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin sun kuvia Lonnasta! Näytti ihanalta :) Pitäisi itsekin lähteä sinne seikkailemaan :)

   Poista
 2. Onko tulossa blogiin videoita? Esim. Q&A -postauksen vastaukset videon muodossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ei hullumpi idea! Ongelma tässä videoasiassa on vaan se, että minulla ei ole minkäänlaista taitoa editoida.. Täytyisi siis opiskella ja perehtyä tuohon videoiden maailmaan vähän ennen vloggaamisen aloittamista. Mutta pohdinnassa on! ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan