Kesäpäivä Skansenissa

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Pohdittiin viime viikon reissulla Tukholman tekemistä pitkään - piti huomioida sää ja nopeasti kyllästyvät taaperot ja rajallinen aikataulu, eikä haluttu myöskään tuhlata turhaan rahaa houkutteleviin alennusmyynteihin. Junibackenia harkittiin, mutta ajateltiin, että se sopisi paremmin lasten kasvettua hieman. Lopulta useamman kehun saattelemana päädyttiin viettämään päivää Skansenissa

Laiva rantautui Tukholmaan ennen kymmentä ja napattiin Silja Linen oma shuffle-bussi Skanseniin. Skansen on iso ulkoilmamuseo, josta löytyy vähän kaikenlaista. Me seikkailtiin katselemassa eläimiä ja keskityttiin nauttimaan auringosta ja rentoilusta. Tytöt saivat seikkailla jalan ja välillä istuksivat rattaissa - kun ei ollut kiire mihinkään, niin neitokaiset saivat rauhassa tutkia ja pysähtyä leikkimään sekä ihmettelemään. 

Kovin ihmeellisiä lounaspaikkoja me ei Skansenin alueelta löydetty, mutta saatiin kuitenkin syödäksemme. Alueella olisi ollut vaikka minkälaista puuhaa, mutta meidän neideille onneksi vielä riittää eläimet ja yleinen touhuaminen. Takaisin laivalle suunnattiin kahden aikaan samalla shuffle-bussilla kuin aamullakin - tuo noin 20 minuutin bussimatka oli ihanan helppo keino liikkua lasten kanssa. Skanseniin suunnataan varmasti uudestaankin! Ihanan rentoa seikkailua pienten lasten kanssa ja heidän ehdoillaan. Onko Skansen tuttu vierailukohde? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia:

 1. Skansen on meille hyvinkin tuttu! olemme siellä usein kesäisin kun olemme risteilyllä. Toinen kestosuosikki siinä skansenin vieressä on Junibacken <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin eka kertaa ja mennään ehdottomasti uusiks! Junibackeniin mennään myös kunhan neitokaiset vähän kasvaa :)

   Poista
 2. On kyllä tosi ihana paikka tuo Skansen ja oikeastaan koko Djurgårdenin alue. Pienessä alueessa niin paljon nähtävää ja tehtävää! :)

  Muutaman kerran tullut Skansenissa käytyä. Viimeksi oltiin tässä keväällä perheen kanssa päiväreissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana! Ja tosiaan paljon nähtävää :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan