DIY joulukalenteri


Olen suunnitellut tyttöjen tämän vuoden joulukalenteria pitkään ja hartaasti. Halusin tehdä sen itse, mutta pohdiskelin pitkään, että sisältäisikö se jonkin teeman mukaisia juttuja ja sekalaisesti kaikenlaista. Päädyin lopulta sekalaisuuteen ja kalenteriin upposi herkkuja sekä pieniä tavaroita. 
Kalenterin pussit ostin Sinellistä, kuten myös kultaiset numero- ja kuviotarrat. Pussukat on kiinnitetty Luklabelin rautakehikkoon, missä normaalisti roikkuu avaimia ja valokuvia. Koristeeksi kiinnitin joulupalloja ja -tähtiä, mitkä nappasin mukaan Indiskasta. 

Joulukalenterin täytin puoliksi herkuilla ja puoliksi krääsällä. Tarroja, pinnejä, pompuloita, omat pienet muistikirjat ja tussit. Sorminukkeja, eläinfiguureita ja kalastuspeli. Herkkuina nameja, rusinoita, lakuja, banaanilastuja ja taateleita. Meille on kertynyt kalentereita useampikin, koska sorruin ostamaan tytöille Mauri Kunnaksen kirjakalenterin ja posti on tuonut kolme kalenteria yllätyksenä. 

Millaisia kalentereita teillä on lapsille? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia

  1. Oih! Siitä tuli hieno! <3 Meillä on myös pojille pakettikalenteri ja sitten olemme saaneet lahjuksina tavallisen paperikalenterin ja suklaakalenterin. Mummolassa pojilla vielä lego-kalenterit. Heh. Onkohan tämä riistäytynyt vähän käsistä?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse tykkään kovasti myös <3 :) Meillä myös jostain kertyi tämän lisäksi kirjakalenteri ja kolme paperikalenteria :D Vähän jouluintoa ilmassa..

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.