Onhan se niin ihana!

Pakko esitellä teille uusin ihastukseni. Tässä on 'tuote', jonka kohdalla somemarkkinointi on toiminut minuun paremmin kuin hyvin. Ihastuin Oot niin ihana -vauvakirjaan heti, kun sitä alettiin suunnitella ja se alkoi pyöriä somemaailmassa. Seurasin aktiivisesti kirjasen kehitysprosessia ja itsekin kommentoin aina välillä, kun kysyttiin asiakaskunnan mielipiteitä. Yksi hienous minusta kirjassa onkin se, että sitä ei ole luotu yhden ihmisen mielipiteiden pohjalta, vaan prosessin aikana on kysytty aktiivisesti käyttäjien mielipidettä. 

En kuitenkaan ajatellut, että ostaisin tytöille enää uutta vauvakirjaa. Meillä on täytetty syntymästä saakka Mauri Kunnaksen vauvakirjoja ja sekin on ihana. Tuntui jotenkin hölmöltä ajatukselta ostaa yli vuoden vanhalle vauvakirjaa, vaikka se kuinka ihana olisikaan. Ennen joulua törmäsin Instagramissa äitiin, joka täytti kirjaa joululahjaksi jo vanhemmalle tyttärelleen ja aloin ajattelemaan, että entä jos sittenkin. Siinä hötäkässä ennen joulua ja matkaa asia kuitenkin unohtui. Matkan jälkeen korviini kantautui, että Oot niin ihana on loppuunmyyty ja jäin odottelemaan uutta painosta. Kun Kochanie-blogin Nelli kirjoitti ostaneensa kirjan pojalleen, niin asia muistui taas mieleeni. 

Loppuunmyytyä kirjaa en alkanut metsästämään, vaan päätin odottaa uutta painosta. Jyväskylän reissulla löysin kuitenkin Harjun Paperista sattumalta yhden ja toisen bongasin Seita Shopista, joten molemmille neideille on nyt omat. 

Ja oon niiiiin innoissani!Olen teettänyt tyttöjen vauvavuodesta paljon valokuvia ja suunnitellut tekeväni tytöille omat valokuvakansiot. Oot niin ihana onkin meillä alkanut muotoutumaan valokuvakansioksi, johon olen lisäillyt mietteitä tyttöjen vauva-ajoista. Kirjaa on ihana täyttää, kun siinä ei ole valmiita kysymyksiä, vaan saat tehdä siitä juuri oman näköisesi. 


On ollut mukava täytellä kirjaa näin vuoden jälkeen. Paljon muistoja tullut mieleen. Onneksi olen blogiin kirjoitellut paljon tyttöjen vauvavuodesta, nimittäin moni asia on täytynyt tarkistaa. On myös kiva, kun kirja antaa niin paljon vapauksia täyttämisen suhteen - esimerkiksi tuohon 'mistä kaikki alkoi' -sivulle laitoin kuvan meidän häistä ja lisäksi siihen tulee sairaalassa otettu yhteiskuva tytöistä. 


Ihana scrapbook on tästä muodostumassa. Kirjan laatikkoon on ihana keräillä lisäksi muistoja vauvavuodesta. Tyttöjen laatikoissa on ainakin sairaalasta saadut pipot, yhdet ihanat pienet mekot sekä kummilusikat. Joitain päiväkodista tulleita taideteoksia ja syntymäpäiviltä säilytettyjä onnittelukortteja taidan laittaa laatikkoon vielä. 

En malta odottaa, että tilaamani valokuvat saapuvat ja pääsen jatkamaan projektia. Onneksi on kaksi kirjaa, niin on tekemistäkin. Nämä kuvat ovat neiti A:n kirjasta, toinen on vielä alkutekijöissään. Odottelen myös innolla keväämmällä tulevia lisäsivuja kirjaan, varsinkin reissujutuille tarvitaan lisää sivuja.

Tämä ei ole siis mikään yhteistyö, vaan ihan vain omaa innostumistani kyseisestä opuksesta. Ihanaa suomalaista innovaatiota!


--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia

 1. Nuo Oot niin ihana -tuotteet ovat kyllä niin ihanan näköisiä. Tuota albumia katsellut useammasta blogista. Varmaan itsellenikin tilaisin jos lapsi olisi vielä pienempi.

  Mulla on niin paljon kuvia,jotka haluan kansien väliin, että mä olen suunnitellut sellaista kuvakirjaa, kun voi netissä tehdä. On vaan jäänyt vähän vaiheeseen :D Ehkä mä vielä jossain vaiheessa jaksan valikoida kaikki kuvat albumiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sen tilata, vaikka vähän isommallekin :D On kyllä harmi, kun tuntuu että kuvat jää nykyään niin helposti vaaan tietokoneen syövereihin. Kuvakirjat on kivoja, kun ei jaksa itse näperrellä kuvia albumiin :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.