7 faktaa minusta, joita et ehkä tiennyt!

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Lapsiparkki-blogin Såfin haastoi kertomaan itsestään seitsemän faktaa, joita ei ole vielä paljastanut. Näitä faktoja oli hankala keksiä, mutta jos tässä olisi jotain uutta kuitenkin! 

--

Minulla on tatuointi - pieni risti vasemmassa sisänilkassa. Otin tatuoinnin muutamaa päivää ennen kuin täytin 18 kertomatta vanhemmilleni. Meni pitkään, ennen kuin vanhempani huomasivat tatuoinnin. Kärsin koko ajan tatuointikuumeesta ja minusta tatuoinnit ovat äärimmäisen kauniita - en kuitenkaan itse todennäköisesti tule koskaan enää ottamaan lisää tatuointeja.Rakastan vesisadetta. Varsinkin kesäiset sadekuurot ja niiden jälkeen ilmassa leijaileva raikas tuoksu ovat ihania. Myös syksyiset sadepäivät ja Gambian lämpimät monsuunisateet kuuluvat lempiasioihini.

Vihaan äänekkäitä syöjiä. Ja siis oikeasti vihaan ja en voi sietää. Kammoan tilanteita, joissa joudun tällaisten ihmisten kanssa tekemisiin ja jos pystyn, niin poistun tilasta tilanteen tullen. Pystyn nimeämään useampia, joiden kanssa en mielelläni samaan pöytään istu - vaikka ihania ihmisiä muuten ovatkin! Ruoka suussa puhuminen menee myös samaan inhokategoriaan - siitä myös herkästi huomautan läheisille. 

Nukun mieluiten viileässä monen painavan peiton alla. Yövuoroissa parasta on ollut se, että sain talvellakin nukkua päivisin ikkuna auki kahden (tai kolmen) untuvapeiton alla.

Ihastun helposti. Ihmisten lisäksi kaikenlaisiin asioihin - vaatteisiin, sisustusjuttuihin, ruokiin tai vaikka taivaan pilviin. Kun oikein ihastun esimerkiksi johonkin ihmiseen, saatan olla jopa vähän päällekäyvä/innokas - vaikken siis ihastu romanttisessa mielessä. 

Jään helposti koukkuun asioihin. Tupakka, sokeri, kofeiini, tv-sarjat, kirjat - you name it. Hoksasin tämän asian jo nuorena ja osittain sen vuoksi en ole koskaan opetellut juomaan alkoholia.

Vihaan matematiikkaan ja olen siinä suhteellisen huono. Ristiriidassa tämän kanssa on se, että numerot ovat minulle helppoja ja muistan pitkiäkin numerosarjoja ulkoa. Ollessani kaupalla töissä viihdytin itseäni opettelemalla tuotteiden EAN -koodeja ja työkavereiden henkilökuntanumeroita ulkoa.

--

Any major surprises? 

Osallistukaa tekin!

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

8 kommenttia:

 1. Olipas hauskoja faktoja! Varsinkin tuo ihastuminen oli jotenkin hauska, ihana(?) :)

  VastaaPoista
 2. Mulla kans tuo, että äänekkäät syöjät, äääh, ne on jotain niin kauheeta, tosi kauheeta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää arvasin, että en oo tän asian kanssa yksin! :D

   Poista
 3. Mä allekirjoitan myös tuon äänekkäät syöjät. HYI. Odotan jo, että tyttö oppii puhumaan ja huomauttaa maiskuttelijoille kun äiti ei kehtaa. :D :D

  Tein myös tämän omaan blogiini, oli hauska idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ajattelin myös opettaa tytöt huomauttamaan asiasta :D Ja ruoka suussa puhumisesta! :D Täytyypä käydä tsekkaan sun faktat :)

   Poista
 4. Täällä toinen Monikkoäiti joka rakastaa vesisadetta <3 Nuorempana kävin aina tuntikausia pyöräilemässä sateessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan