Ihoa hellivää kosmetiikkaa

Yhteistyössä Mammalandia ja Jolie Webshop

Näin ikävuosien karttuessa olen alkanut kiinnittämään entistä enemmän huomiota siihen, mitä tuotteita iholleni läträän. Varsinkin tyttöjen vauva-aikaan oma ihonhoito jäi vähän paitsioon ja pääasiassa tuli lätkittyä naamaan perusvoidetta lasten rasvauksen ohessa, jos sitäkään. Raskausaikana aloin kiinnittämään huomiota myös käyttämieni tuotteiden kemikaalikuormaan ja lasten synnyttyä olen vielä tehostanut tämän huomioimista. Luonnonkosmetiikka on se polku, johon pyrin, joten kun sain syksyllä mahdollisuuden testata Little Butterfly London -merkin kosmetiikkatuotteita, tartuin mahdollisuuteen innolla. Tuotemerkin luoja tahtoi lapsen saatuaan tuoda markkinoille tuotteen, joka on nimenomaan suunniteltu hellimään ja suojaamaan lapsen ihoa sekä raskausaikana äidin ihoa. Meidänkin saamista tuotteista kaikista löytyy merkintä, että ne ovat turvallisia käyttää raskauden ja imetyksen aikana -  ne eivät sisällä haitallisia ainesosia tai yhdisteitä. 

Syksyn mittaan ihastuin erityisesti tuoteperheen päivä- ja yövoiteisiin. Yövoide on rakenteeltaan tarpeeksi rasvainen ja tuhti, mutta aamulla iho ei tunnu kuitenkaan rasvaiselta, koska se ei tuki ihohuokosia kuten jotkut tuhdit yövoiteet. Korjaavan yövoiteen luvataan tasoittavan ihoa ja palauttamaan ihon luontaisen hehkun - näin aina vähän väsyneenä äitinä tuo hehku on ollut ihan tervetullutta. Myös päivävoide on ollut loistava - kevyt ja raikastava voide, joka imeytyy hyvin ja kosteuttaa kivasti. 

Suihkuvaahto on puolestaan ollut meidän tyttöjen lemppari, minkä luulen pohjautuvan herkulliseen sitruksiseen tuoksuun. Tällä pesuvaahdolla ollaan pesty tyttöjen ihan päästä varpaisiin, eikä tytöt ole valittaneet silmien kirvelystä hiusten pesun aikanakaan. Neiti B:n iho on näin talvisin vähän taipuvainen kuivumaan, mutta tämä suihkuvaahto yhdistettynä rasvaukseen on ollut hyvä ratkaisu - perussaippua nimittäin kuivattaisi liikaa. Paketista paljastui myös voide, joka on erityisesti suunniteltu häivyttämään raskausarpia ja ehkäisemään uusien syntymistä. Voiteen ainesosat auttavat parantamaan ihon elastisuutta ja pitävät ihon pehmeänä. Itse sujautin tämän purnukan eräälle tulevalle äidille pakettiin, koska oma vatsanseutuni on raskausarpien osalta aika menetetty tapaus ja ystäväni kehui voiteen tuoksua huumaavaksi.  

Ihana vauvalahja olisi muutenkin paketti tällaista herkkukosmetiikkaa - jotain sekä äidille että lapselle. 


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.