Puolivuotisbrunssi

lauantai 16. tammikuuta 2016

Juhlittiin meidän neitien puolivuotisia brunssin merkeissä.

Ystäviä rakkaita. Lämmintä tunnelmaa. Iloista puheensorinaa. Kahvia kuumaa ja teetä tuoksuvaa. Liikaa ruokaa - suolaista ja makeaa. 
Menu

Bagelit tuorejuustolla
Lihapullat 
Hedelmiä


Itsetehty granola ja kreikkalainen jogurtti 

Mutta miksi munkkeja tammikuussa?

Viime vappuna pidettiin pienet kemut ja tottakai meiltäkin löytyi pöydästä klassiset vappumunkit. Kerroin isämiehelle jo tuolloin, että näitä syödään vain vappuna - en siis tule niitä ennen seuraavaa vappua tekemään. Pitkin hampain hän asian jotenkin hyväksyi, kun sen perinteeksi perustelin. Marttyyrimaisesti on hän aina kahvilla käydessämme ottanut munkin, jos sellainen on tarjolla - siinä syödessään sitten mankunut, miten paljon parempia ne on itse tehtyinä. Useaan otteeseen on toivottu, että voisinko tehdä munkkeja, mutta pullaan on ollut tyytyminen, en ole nimittäin munkin leivontaan suostunut. Mutta nyt. Armollinen olin ja sai isämies munkkinsa, kun se oli ainoa toive juhlien tarjoilupöytään. Onnellinen oli mies ensimmäistä syödessään - taisi syödä neljä jo ennen vieraiden tuloa. 


ps. kúvat on huonoja kännykkäräpsyjä - otin ihan kamerallakin kuvia, varmaan kymmeniä eri kuvakulmista. Huomasinpa sitten kun aloin siirtämään kuvia koneelle, että eipä ollut kamerassa muistikorttia. Voi väsymyksen värittämä arki ja sen möhläilyt! 

2 kommenttia:

  1. Ihana herkku brunssi ollut siellä tarjolla! nam nam! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä herkkuja :P Täytyisi ottaa pian uusiksi! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan