Pinaatti-ricottacannelonit

perjantai 11. marraskuuta 2016

Pinaatti-ricottacannelonit
noin 6 hengelle

cannelonipastaputkia

2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
300 g pinaattia
400 g ricottajuustoa
pinjansiemeniä
mustapippuria
suolaa

200 g paseerattua tomaattia
200 g tomaattimurskaa
kourallinen tuoretta basilikaa
hunajaa
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta

100 g mozzarella juustoa raasteena

Kuori ja hienonna sipulit sekä valkosipulit. Kuullota sipulia pannulla pienessä määrässä voita niin, että se on kirkasta. Lisää valkosipuli ja sulatettu pinaatti. Sekoittele hetki. Lisää vielä joukkoon ricottajuusto sekä pinjansiemenet ja sekoita tasaiseksi. Mausta. 

Täytä canneloniputket tahnalla ja lado voideltuun uunivuokaan vieri viereen.

Kuumenna kattilassa tomaattimurska sekä paseerattu tomaatti. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla sekä ripauksella chiliä. Hiennona basilika ja lisää joukkoon. 

Kaada tomaattikastike täytettyjen cannelonien päälle. Ripottele pinnalle reilusti mozzarellajuustoa.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Nautiskele sellaisenaan tai esimerkiksi salaatin kanssa.



2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan