Se paras daimjuustokakku

maanantai 5. joulukuuta 2016

Daimjuustokakku

200 g digestive keksejä
100 g voita
2 rkl sokeria

400 g maustamatonta tuorejuustoa
225 g ranskankermaa
2 dl sokeria
5 kananmunan keltuaista
1 sitruunan mehu
100 g maitosuklaata
1 pss daim- rakeita

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 

Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita sokeri keksimurskaan ja lisää voi sekaan. Sekoita hyvin ja painele seos leivinpaperilla vuoratun iropohjavuoan (20 cm) pohjalle. Paista uunin keskitasolla noin 5 minuuttia. 

Laske uunin lämpötila 150 asteeseen. 

Sekoita täytteen aineet suklaita lukuunottamatta. Sulata maitosuklaa varovasti mikrossa ja anna jäähtyä hetki. Sekoita suklaa hyvin tuorejuustoseokseen. Kaada täyte vuokaa ja paista uunin alatasolla noin 10 minuuttia. Ota kakku uunista ja ripottele päälle daim-rakeet - niiden tulisi upota täytteeseen. Paista kakkua vielä noin 30 minuuttia, kokeile kypsyyttä heilauttamalla vuokaa. 

Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä sitten jääkaappiin ainakin tunniksi. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan