Tyttöjen joululahjat

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Meidän neidit kun ovat lahjansa jo tältä joululta avanneet, niin ajattelin jakaa ne teillekin. Tästä lahjavinkit taaperoille!


  

Mini Speeder on ollut meillä hitti. Tytöt tykkäävät työnnellä toisiaan ja olla kyydissä kun äiti tai iskä antaa vauhtia. Itse he eivät ihan yltä vauhtia potkimaan ja ohjaus on vielä hieman hakusassa, mutta hauskaa tämän kanssa on pidetty. 
Pikkuhiljaa meillä ollaan innostuttu Duploista. Tämä suunnaton paketti sisältää perusduplojen lisäksi erilaisia eläinhahmoja sekä esimerkiksi lentokoneen (huisin siisti!). Eläinhahmoilla tytöt ovat eniten leikkineet, mutta äiti on viihtynyt myös kokoilemalla erilaisia rakennelmia. 

Sähköhammasharjat

Isovanhemmilta toivottiin lahjaksi sähköhammasharjoja. Hampaiden pesu ei ole tyttöjen lempipuuhaa, eikä siksi useinkaan pääty hymyssä suin. Ajattelin, että sähköhammasharja voisi auttaa asiaan ja positiivisesti yllätyin, kun jo ensimmäisellä kerralla neiti A olisi antanut harjata hampaitaan vaikka kuinka kauan. Neiti B ei ihan heti ensimmäisestä kerrasta innostunut, mutta on tämä arkea helpottanut. 

Ohjeellinen ikä harjassa muuten on 3+ vuotta, mutta meille jo yksivuotis hammaslääkärissä sanottiin, että voi alkaa käyttämään sähköhammasharjaa kun siltä tuntuu. 
Pukinkonttiin eksyi blogiyhteistyön kautta myös hyppypupu. Taaperon väsytyskeinona ihan loistava! Pelkäsin aluksi hieman meidän suht rajujen tyttöjen käyttöön tätä antaa, mutta koska pomppivuutta voi säädellä lisäämällä/poistamalla ilmaa, on tämä ollut käytössä suht turvallinen. Alkuun tasapainon kanssa oli hieman haasteita, mutta mitä kauemmin pupu on käytössä ollut, sen paremmin se pysyy pystyssä. Eteenpäin tytöt eivät vielä tällä pompi, mutta paikallaan jaksavat pomputtaa. Ideaalein tämä olisi varmaan noin 2,5 -3 vuotiaalle, jolla on hitusen pidemmät jalat ja parempi tasapaino. Tytöt kuitenkin rakastavat kiipeillä ja pomppia (ja sitä energiaa riittää), niin tämä on ollut hitti. 
Päiväkodista tuli viestiä, että tytöt viihtyvät hyvin kotileikkien parissa. Leikkikeittiö onkin ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa ja viimein löysin sopivan pukinkonttiin. Ihana vaaleanpunainen leikkikeittiö on juuri sopiva meidän tytöille, joskin varmaan tarvittaisiin kaksi, että tytöt olisivat tyytyväisiä. Tämä keittiö valikoitui sen ihanan värin lisäksi siksi, että se on puinen ja sopivan pieni muutenkin suhteellisen täyteen huoneeseen.

--

Lisäksi tytöt saivat esimerkiksi kasan kirjoja, palapelejä, eläin figuureja ja palikoita. Tavaraa siis tuli taas ihan riittämiin, joten alkuvuoden voi hyvillä tuumin viettää ostelematta.

Mitä teiltä löytyi muksujen pukinkontista?

Yhteistyössä Mammalandia ja Sannas.fi lastentarvikekauppa

Hyppypupu saatu bloginäkyvyyttä vastaan. 

2 kommenttia:

  1. Vau miten hienoja lahjoja! :) Meidän pojat saavat mm. pikku-kitarat, lakanat, legoja ja uudet ruokailuvälineet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Panostettiin yhteisiin lahjoihin vielä kun tytöt eivät niin ymmärrä.. Pikku-kitarat oliskin kivat pikku muusikoille :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan