Feta-pinaattipiiras

maanantai 29. syyskuuta 2014

Klassikko jo meillä. 

Toimii aina ja on helppo sekä nopea valmistaa.

Siispä lisää pinaattia.


Feta-pinaattipiiras

100 g voita 
2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
3 rkl kylmää vettä

Mittaa jauhot ja voi kulhoon. Nypi seos murusiksi. Lisää vettä vähitellen, kunnes taikinasta muotoutuu pallo. Vaivaa taikinaa hetki, jauhota pallo kevyesti, kääri kelmuun ja nosta jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.

150 g pakastepinaattia
200 g fetajuustoa
2 dl mozzarellaraastetta
3 kananmunaa
1,5 dl kermamaitoa
suolaa
mustapippuria

Lisää kaikki ainekset kulhoon ja sekoita keskenään.

Voitele piirakkavuoka ja painele taikina vuokaa. Kaada päälle pinaattitäyte. Ripottele halutessasi päälle vielä hieman juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.


2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan