Must visit vinkki Turkuun

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Pakko jakaa teillekin mainio vinkki Turkuun! Nimittäin kauppa, jota olen jo pitkään seuraillut Instagramin ja Facebookin puolella, mutta jossa en aiemmin ollut päässyt käymään. Olinhan tokikin seikkaillut kaupan verkkosivuilla ja ihastellut herkullisia värejä sekä kuoseja, ihaillut äärimmäisen kauniita kuvia ja fiilistellyt tunnelmia. Turkuun tehdyn hääreissun toinen kohokohta olikin vierailu tuossa liikkeessä. 

Kauppa siis on Tyttö ja Vuohi. Kaupassa on myynnissä perinteisiä ja vähemmän perinteisiä käsintehtyjä juttuja kaukomailta. Liike on täynnä tarinoita, joita tekijät ovat esineisiinsä antaneet. Oikeastaan en paremmin osaa tätä sanoiksi pukea, joten seuraava on suora lainaus liikkeen sivuilta; 

Kulhoilla, vilteillä, jakkaroilla ja kasseilla on takanaan taiturit ja tarinat, jotka vievät meidän päiväntasaajan kyliin, saharan basaareihin ja takakujien pikkupajoihin - jakaen hyvää huomista sinne, tuoden iloa silmälle ja mukavaa mielelle tänne. Kyytipoikana saamme tuulahduksen savannia, punaista multaa, auringon kultaa ja kaupan syntykotia Keniaa - and beyond.

Ja voi kuinka kaunis tuo liike olikaan! Sai sukeltaa hetkeksi Aasiaan ja Afrikkaan - ihastella peittoja Intiasta ja kulhoja Keniasta. Teki mieli hypistellä ja ihastella kaikkea, imeä itseensä sitä tunnelmaa ja väriloistoa. Seinillä oli kuvia tekijöistä ja myyjä osasi kertoa tarinoita tavaroiden taustalta. 

Yritin pysyä aisoissa, joten mukaani tarttui ainoastaan jotain pientä.

Tytöille tuliaisena rakkauttaKeittiöön kauniit kulhotSänkyyn uusi päiväpeittoKäykää ja ihastukaa! 

Tyttö ja Vuohi
Linnankatu 9-11
20720 Turku
www.tyttojavuohi.com

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan