Neiti A ja cornrow'tMinusta aukinainen afro on mielettömän kaunis ja erityisesti meidän neiti A:lla on luonnostaan erittäin kaunis pyöreä afro. Aukinainen afro tarvitsee kuitenkin melkoisen paljon hoitoa ja ylläpitoa pysyäkseen kauniina, joten ollaan vähän yritetty pitää hiuksia kiinnikin. Hiustenhoito on ollut aiemmin aikamoista taistelua, mutta kun löysin oikean hiusharjan sekä -öljyn on kiukuttelun määräkin vähentynyt. Nykyään hiustenharjaus on jopa suhteellisen miellyttävä kokemus. 

Ollaan pääasiassa pidetty hiuksia erilaisilla ponnarivirityksillä kiinni ja neiti A:lle olen välillä tehnyt lettejäkin. Nyt sain kuitenkin ensimmäistä kertaa ihan ajan kanssa letitettyä neidin tukan ja siitä tuli aika kiva! Haen letti-inspiraatiota erinäisistä blogeista ja erityisesti fanitan My Exploration Emman lettitaideteoksia - niinpä ajattelin että voisin pienesti kopioida päivän letti -kategorian itsekin ja esitellä teille näitä satunnaisia virityksiä. Vielä ollaan kaukana kunnon taideteoksista, mutta olen suhteellisen ylpeä näistäkin tekeleistä. Taivaankappaleet olivat ilmeisesti suotuisassa asennossa, kun neiti A antoi rauhassa letittää. Kenties päivän touhuilut mummon ja vaarin kanssa sekä altaassa pulikointi ja sauna uuvuttivat neitokaista tarpeeksi. Osansa saattoi olla myös Youtubella ja isämiehen antamilla rusinoilla, mutta oikeastaan ihan sama - pääasia, että neiti pysyi aloillaan. 

Tällä kertaa letitin cornrow't väärinpäin ja niitä tuli yhteensä kuusi kappaletta. Väärinpäin siksi, että se on minulle jostain syystä luontevampaa ja tämä letitys toimi kokonaisuudessaan harjoitteluna, niin tämä oli helpompaa. Jakauksetkin on vähän sinnepäin, keskitytään niihin kunhan tekniikka muuten on ensin hallussa. Kivat niistä tuli silti ja hyvin ovat kestäneet pari päivää. 

Kiinnostaako meidän päivän letit? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.