Lapsimessufiiliksiä

Meillä leikittiin tänään Lapsimessuja ja siitä muistui mieleeni palata hieman messutunnelmiin. Meidän makuuhuoneessa vietetyt messut eivät lienee vetäneet vertoja viikonlopun spektaakkelille, mutta hauskaa neitokaisilla tuntui olevan. 

Niitä oikeita Lapsimessuja olin odottanut useamman viikon ennen itse tapahtumaa. Hain ja sain messuille tosiaan bloggaajapassin ja suunnitelmissa oli, että käydään messuilemassa perjantaina tyttöjen kanssa ja sunnuntaina koko perheen voimin. Isämieshän yllätti minut messuviikolla ilmoittamalla, että hän myös haluaa messuilemaan. Minä kun olin varautunut hänet lahjomaan ja kiristämään paikalle. 

Perjantaina suunnattiinkin kahden ystävän ja heidän lapsiensa sekä meidän tyttöjen kanssa messuilemaan. Kierreltiin messuilla aika rauhassa ja keskityttiin kokonaisuuteen, koska ajattelin että sunnuntaina sitten shoppailen kunnolla isämiehen hoitaessa lapsia. Syötiin hodarit ja leikittiin LegoBobbles -leikkipaikalla. Onneksi meidän tytöt jaksavat suhteellisen nätisti istua rattaissakin, niin homma jotenkin toimi. Klassiset raivarit neitiA sai jossain välissä, mutta eri pisteillä jaetut ilmaislehdet riittivät viihdyttämään kun alkoi hermo mennä. 

Ja olihan siellä kaikenlaista! Gugguun ständi houkutteli väriloistollaan, kuten myös monen muun vaatevalmistajan valikoimat. Papulta tsekkailin ihanaa Dream -hametta, mutta sitä ei ollut messuvalikoimassa. For Minis & Mommies tuli tsekattua ohimennen ja joitain muita vilkaisin. Bongailtiin tyttöjen kanssa maskotteja ja erityisesti Silja Linen Harri Hylje oli tyttöjen mieleen vilkutellessaan - siinä sivussa suunniteltiin ystävän kanssa myös laivareissua, kamala risteilykuume! 

Näytevaippoja lukuunottamatta messuilta ei perjantaina tarttunut mitään mukaan, koska ajattelin keskittää ostelun sunnuntaihin. Hirmu mukava päivä meillä oli ja ensi vuonna varmasti uudestaan, sitten tytötkin ovat taas vähän isompia ja saavat taas enemmän messuista irti. 

Lauantain polttareiden jälkimainigeissa onnistuin saamaan jonkun vatsapöpön tai lievän ruokamyrkytyksen ja oksentelin sitten yön tunteita. Niinpä sunnuntain messureissu jäi välistä, mikä kyllä harmittaa, mutta ainakin lompakko kiittää. 

Oliko teillä onnistunut messureissu?

Bloggaajapassi saatu Messukeskukselta

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia

 1. Harmillisia nuo pöpöt, varsinkin silloin, kun olisi jotain kivaa menoa! :/

  Mä olin ekaa kertaa Lapsimessuilla ja tykkäsin kovin. Vielä en ole ehtinyt siitä blogiin kirjoittamaan. Mä olin kanssa perjantaina kiertämässä (yksin) ja sitten sunnuntaina mentiin koko perhe. Poika tykkäsi kovin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan klassikko, että iskee joku tauti kun olis kivaa menoa :/ Tylsää kyllä! Olis ollut hauska törmätä silloin pe, mutta en siinä sitten ehtinyt moista ajatella. Toinen kerta sit! Ja kiva, että pääsitte su koko perheen voimin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.