Tärpit Lapsimessuille ja lippuarvontavinkki

  Kevään kivoin viikonloppu on taas tuloillaan, kun Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 21.-23.4 Lapsimessut 2017. Olin suunnitellut, että pääsen perjantaina rauhassa kiertelemään ja tutkimaan messuja itsekseni, kun taas sunnuntaina sitten suunnattaisiin paikalle koko perheen voimin. Minun tuurillani tyttöjen päiväkoti onkin juuri tuon perjantain kiinni, joten suunnitelma rauhallisesta messukierroksesta romuttui. En viitsi viedä neitejä varahoitoon sen vuoksi, että pääsisin rauhassa messuilemaan, joten suunnataan sinne siis tänäkin vuonna kolmistaan. Viime vuonnakin oltiin ja se oli vielä helppoa, kun tytöt eivät kävelleet ja viihtyivät rattaissa istuen ja ihmetellen. Tästä vuodesta voi tulla mielenkiintoisempi. 

Messuilla on tänäkin vuonna melkoinen kattaus esittelijöitä ja odotan innolla pöytien tutkimista. Messujen Neuvola ohjelma-alue kuulostaa myös mielenkiintoiselta ja kannattaa tsekata siellä pyörivät luennot. Minua kiinnostaa lasten seksuaalikasvatus ja diginatiivin kasvatus erityisesti, mutta katsotaan antavatko neitokaiset minulle rauhaa kuunnella ohjelmaa ajatuksella. Esittelijöistä minua erityisesti kiinnostaa nämä;


FMAM vaatemallisto tulee myyntiin messuille ja vaikka se jo osittain nähtiin, niin silti täytyy päästä vielä hipelöimään lisää. Yritän kotiuttaa tytöille mallistosta liivihameet, toivottavasti ehditään ajoissa, että löytyy oikea koko. Kesäksi taidan katsella tytöille myös tossuja, koska ne on parhaita.


Monta kertaa olen meinannut tilata Valkaman headwrapit tytöille, mutta en ole kuitenkaan sitä tehnyt. Kun pääsen oikein hypistelemään, niin eiköhän sieltä jotain kotiudu. 


Blaan kevään mallisto oli ihana! Jotain jo tytöille olen ostanutkin, mutta vielä saattaa tarttua jotain matkaan. Itselleni haluaisin sellaisen ihanan pitkän hupparin ja toivon sellaista pääseväni messuilla sovittamaan. 


Olen etsinyt tyttöjen huoneeseen uusia säilytysratkaisuja ja niitä toivon löytäväni tältä ständiltä. 


Vetoketjulliset päiväpeitot, joita kaikki vanhemmat kehuvat ovat olleet ostoslistalla jo pidempään - näitäkin täytyy päästä tutkimaan.


Konsepti maailman tutkimisesta leikin avulla kiinnostaa.


Ihan mielettömän mielenkiintoinen liikeidea ja täytyy päästä tutustumaan tarkemmin. Ajatus tyttöjen naurusta korumuodossa kiehtoo. 


Hyväntekeväisyyttä vaatteita ostamalla - yes please!


Uusi tuttavuus. Kiehtovia lastevaatteita. 

--

Lisäksi tulee varmasti tsekattua ainakin

Ipanainen
Paapii
Papu
ja
Verson Puoti

Kirjoja tulee varmasti tarttumaan messuilta mukaan ja kenties jotain askartelujuttuja ja-vinkkejä myös. Lisäksi täytyy vierailla Muumimaailman ja Sealifen sekä Visit Rovaniemen pisteillä. 

Tytöt todennäköisesti innostuvat ainakin poliisiautoista ja lemmikkimessujen eläimistä. Ehkä uskallan myös vapauttaa heidät testailemaan pomppulinnaa ja potkupyöriä, sikäli mikäli sellaisiin satutaan törmäämään. Tytöt ovat siinä iässä, että varmasti innostuvat jo messuilla pyörivistä maskoteistakin - toivottavasti nähtäisiin ainakin muumeja. Ehkä myös haetaan tytöille heidän ihka ensimmäiset kasvomaalaukset. 
Samanaikaisesti Messukeskuksessa pyörii ModelExpo, OutletExpo, Eläinystäväni lemmikkimessut sekä Kädentaidot -tapahtuma. Eli kierreltävää riittää ja tarjolla on jokaiselle jotakin.

Can't wait!
(Ja toisaalta väsyttää jo valmiiksi..)

--

Sain bloggaajapassin yhteydessä arvottavaksi kaksi lippua teille lukijoille. Tuo arvonta tapahtuu blogin Facebook sivuilla - kannattaa käydä osallistumassa! Arvon pakettina kaksi pääsylippua messuille. Riittää kun klikkaat itsesi tuonne Facebookin puolelle, tykkäät sivusta ja kommentoit arvonta postaukseen. 
Lycka till!

Kuvat aiempien vuosien lapsimessuilta Messukeskuksen materiaalipankista.

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.