Leikkien brunssi (sis. arvonnan!)

Yhteistyössä Leikkien lelukutsut.

Meidän koti täyttyi eräänä sunnuntai aamuna leikkivistä lapsista ja leluja ihmettelevistä äideistä. Pöytään oli katettu vähän herkkuja ja lattia oli vuorattu leluilla. Meillä oli nimittäin Leikkien -lelukutsut!

Oppimiskonsultti Hanna saapui meille hieman ennen kutsujen alkua kahden ison matkalaukun kanssa. Tytöt olivat ihmeissään kun Hanna alkoi purkaa laukuista hurjaa määrää leluja - eivät meinanneet malttaa odottaa ja taisivat vähän auttaakin purkuhommissa. Saatiin paikalle myös muutama muu innokas leikkijä ja yhdessä lapset tutustuivat kaikkiin leluihin - ihan huippua kun kaikkea sai koskea ja testata. Me vanhemmat juotiin kahvia ja syötiin herkkuja, siinä sivussa selailtiin kuvastoa ja tutustuttiin leluihin. Hannalta sai kysyä, jos joku asia askarrutti ja erityisen kiva oli tutustua erilaisiin peleihin sekä massoihin. Lelukutsujen kuvastossa on leluja kaikenikäisille ja esimerkiksi moni peli jäi kutkuttelemaan mieltä - odotan jo sitä aikaa, että tyttöjen kanssa voisi pelailla. 
Itse innostuin erityisesti tuosta Mad Mattr -taikamassasta sekä taikahiekasta. Päädyin tilaamaan meille testiin tuota taikamassaa ja se oli kyllä loisto-ostos! Tytöt rakastavat muovailua, mihin massa hyvin soveltuu ja se on paitsi koostumukseltaan kivempaa kuin muovailuvaha, niin myös vähemmän sotkevaa ja hygienisempää. Tilasin tytöille myös hieman uusia leikkiruokia keittiöpuuhiin, ne kun ovat meillä tämän hetken suurin hitti. Leikattava pitsa sekä vihannes ja hedelmäsetit ovat olleet kovassa leikissä saavuttuaan. Tytöt ovat innostuneet harjoittelemaan tuota leikkaamista ja se sujuukin jo mallikkaasti. 

Leikkien on suomalainen perheyritys, jonka ajatus pohjaa siihen, että leikki on lapsen työtä. Leluvalikoima on suunniteltu niin, että lelut ja pelit tukevat lapsen oppimista ja erilaisten taitojen kehittymistä leikin lomassa. Lelukutsuilla on paikalla asiantunteva esittelijä, joka osaa vastata kysymyksiin ja suositella lapsille sopivia leluja - joku, joka kertoo, että mitä kannattaa/ei kannata ostaa. Lelukutsuilla on myös aina iso kasa leluja, joilla lapset saavat leikkiä ja vanhemmatkin voivat tutustua erilaisiin leluihin ja peleihin. 

Itse suunnittelen jo uusia lelukutsuja loppusyksylle, ennen joulua - saisi itsekin helposti hoidettua joulun lahjapuolen kuntoon. Kannattaa ottaa yhteyttä oman alueen oppimiskonsulttiin, jos lelukutsujen järjestäminen kiinnostaa. Huikeasti paljon kivempaa kuin lelukaupassa käyminen ja leluvalikoimakin on sellainen, että se miellyttää paitsi lapsia, myös vanhempia. 


Arvonta! 

Yhteistyössä Leikkienin kanssa sain arvottavaksi paketillisen taikamassaa. Paketissa on kahden väristä taikamassaa sekä tiilimuotteja, joiden avulla voi rakennella vaikka millaisia hienouksia. 

Osallistu arvontaan kertomalla onko lelukutsut tuttu juttu vai ihan uusi asia. 

Lisäarvan voit saada käymällä tykkäämässä blogin Facebook -sivusta - mainitsethan, jos osallistut kahdella arvalla. Ja jätä myös sähköpostiosoite, että tavoitan sinut mikäli voitto osuu kohdallesi. 

Arvonta-aikaa on kuun loppuun, eli 31.8 saakka. 

Leikattavat puiset vihannekset ja hedelmät saatu. 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

21 kommenttia

 1. Lelukutsut on ihan uusi juttu. Voisin ajatella pitäväni kutsut joskus. Mukana kivassa arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Nuo on kyllä ihania nuo kaikki puiset lelut! En ole ollut lelukutsuilla koskaan :)
  huittinen.laura1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan arvontaan :) En ole kutsuilla ikinä käynyt mutta pitäisi kyllä päästä :) Yhdellä arvalla mukaan! babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja kutsut ovat täysin uusi juttu. Arvontaan mukaan kahdella arvalla. Mukavaa alkavaa syksyä teille! tiania2@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olen kuullu lelukutsuista mutten ikinä ollut sellaisissa. Kivan näköisiä, ja laadukkaan. Pidän siitä että näyttäisi olevan paljon puu leluja muovin sijaan !! Tuo massa olisi mieluinen lahja meidän lapsille,, varsinkin kolme veelle :) kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 6. En ole ikinä kutsuilla ollut, mutta olen kyllä kutsuista kuullut. :)

  VastaaPoista
 7. Lelukutsut on uusi juttu mutta taikamassa ja -hiekka on tutumpia. Muovailu on just nyt yks lempipuuha joten massaa olisi mukava voittaa! :)

  VastaaPoista
 8. Leikkien on firmana tuttu ja samoin lelut, mutta kutsuilla en ole ollut. Työn puolesta olen ollut ostamassa heidän tuotteitaan kyllä.paljon terapeuttisia leluja

  VastaaPoista
 9. Uusi tuttavuus minulle! Kahdella arvalla mukana! iinasss@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. En ole koskaan ennen kuullutkaan, mutta kiinnostus kyllä heräsi. Olis tosi kiva päästä joskus kutsuille! Näyttää kivan kestäviltä noi lelut! Mukana arvonnassa siis (öö kahdella tai yhdellä arvalla, mä tykkään jo paljon sun face sivuista :D).

  VastaaPoista
 11. En ollut aiemmin kuullut :) mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 12. En olekkaan tällaisesta kuullut. Itse en kyllä kutsuja jaksa järjestää mutta niihin olisi kyllä kiva osallistua :) mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 13. Kyllä lelukutsut on ihan uusi tuttavuus :)
  Mukana arvonnassa yhdellä arvalla, myrsky2010@gmail.com.

  VastaaPoista
 14. Mukana kahdella arvalla :) En ole koskaan käynyt lelukutsuilla :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Olen käynyt kerran.
  1 arpa
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Yksi arpa, kiitos. Osallistun ilolla!
  Kutsut ovat tuttuja, pari kertaa olen ollut.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 17. Mukana ollaan! Olen muistakin blogeista lukenut leikkien kutsuista :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Juu, olen osallistunut.
  Mukana yhdellä.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 19. Tämä on ihan uusi tuttavuus minulle! Olen yhdellä mukana :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kaksi arpaa. Lelukutsut eivät ole tuttuja entuudestaan :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.