Paras ja kaunein

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Tänään oli hyvä päivä!

Minä en ole oikein koskaan päässyt kunnolla eroon siitä paljon puhutusta alkuraskauden väsymyksestä, vaan olen kärsinyt koko raskauden aikamoisesta väsymyksestä. Siihen on varmasti monia syitä ja ehkä valotan niitäkin joskus tulevaisuudessa. Mutta tuon jatkuvan väsymyksen vuoksi sitä osaa eri tapaa nauttia näistä päivistä kun on energiaa. Eilen sain myös nauttia sellaisesta päivästä ja heti perään toinen samanmoinen! Vaikka pakko kyllä sanoa, että aamulla ei siltä ihan tuntunut. 

Eilen nautin aamupäivän jalkahoidosta ja jalkahieronnasta - lopulta päädyin tähän ratkaisuun, kun oli pakko ne kynnet saada leikattua ja nyt on väriäkin. Tuon hemmottelumaratonin jälkeen vietin aikaa ystävän kanssa, mikä piristää aina. Illalla taidettiin vielä reippailla ja käytiin tekemässä viikko-ostokset ihan automarketissa asti. 

Tänään suuntasin iltapäiväksi aurinkoiseen Helsinkiin. Treffattiin mieheni kanssa romanttisesti Rautatieaseman edessä ja suunnattiin lounaalle. Täysin vatsoin jatkettiin matkaa Kaisaniemeen Radio Aallon Helsinki päivän konserttiin - täsmäiskuna kukas muukaan kuin Elastinen. Ihmeteltiin mennessämme hirmuisen pitkää jonoa ja mietittiin mihin ihmiset jonottaa (mietti moni muukin, kun salakuuntelin). Me tallustettiin suvereenisti jonon ohi ja muutaman sadan muun kanssa luovittiin sisään jonon sivuilta. Vähän harmitti ne kuuliaiset, jotka jonottivat - tuntui eräs rouva puhuvan, että 45 minuuttia jonottivat. Meillä meni ehkä 10 minuuttia. Mutta Ela lunasti lupauksensa viihdyttämisestä ja ilon tuomisesta - eihän sitä voinut muuta kuin hymyillä auringon paistaessa ja musiikin raikuessa. Vähän yltyi tämä pallomaha jammailemaankin! Tuntuivat myös tyypit innostuvan äitinsä innostuessa, meinaan sen moista meininkiä oli vatsan seudulla. Väsynein jaloin, mutta hymy huulilla suunnattiin kotiin päin - olisi ollut monta hyvää artistia nähtävänä, mutta kun ei jaksanut seisoskella. Se vähän harmittaa.

Random kuvitusta Instagramin puolelta; Kesäkynnet part 1 ja 2. 

Nautin tästä näpertelystä ja ylipäänsä pitkistä kynsistä vielä kun voin. Tässä jo suunnittelen seuraavia. 


Pallomahalla viikkoja 33.Olen koko kevään enemmän ja vähemmän joutunut välttelemään virkkaus ja neulonta puuhia. Olkapää on vaivannut sen verran, että ei ole kestänyt tuollaista rasitusta. Nyt olen viime viikkoina pikkuhiljaa uskaltanut alkaa kokeilemaan ja kokosin tuollaisista löytyneistä sateenkaaritilkuista peittosen vauvoille - muutaman lisätilkun tein tuosta vaaleanlilasta. Nyt on tekeillä jo toinen peitto, joskin siitä tuntuu tulevan ikuisuusprojekti, joka paisuu ja paisuu. 


Nyt sormet ristiin, että vielä huominenkin olisi energinen päivä. Nimittäin vanhempani suuntaavat Helsinkiin ja majoittuvat meille - mieheni lähtee appiukkonsa kanssa jalkapalloakin katsomaan. Vanhempieni lisäksi veljeni tulee lounaalle ja tämähän kokonaisuus tarkoittaa sitä, että huominen aamu menee touhutessa. Onneksi mieheni hoitaa siivouspuolen, niin minä voin keskittyä kokkaamiseen. Nyt jo uunissa tuoksuu vaniljainen mustikkapiirakka jälkiruoaksi. 

How's your summer starting? 

2 kommenttia:

 1. Ihanaa hemmottelua :) Eikä tuo maha mikään mahdottoman suuri edelleenkään ole, ymmärrän kyllä että sinä tuon mahan kantajana saatat olla eri mieltä ;) Toiveen haluaisin esittää! Kirjoittaisitko noudattamastasi ruokavaliosta raskauden aikana. Itsellä on painoa sen verran etten mielelläni lisää keräisi raskauden aikana. Puoliväli häämöttää ja saldona tällä hetkellä +1,5 mutta miten pitää paino kurissa loppu puoliskollakin? Muistan sinun maininneen että painosti ei ole noussut yhtään koko raskauden aikana. Vinkkejä siis otetaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos kohteliaisuudesta :) Isolta se itsestä tosiaan tuntuu, vaikka on sitä kehuttu siroksi ja pieneksi useammalta taholta. Toisaalta kun on ollut rinnalla muita raskaana olevia, joiden vatsa on paljon isompi, niin silloin sen koon tajuaa itsekin eri tapaan.

   Ja kiitos toiveesta, voisin yrittää jotain aiheesta kirjoittaa, vaikka kovin fiksua sanottavaa minullakaan ei oikein ole asiasta :) minusta tuntuu, että enemmän tuurilla olen saanut pidettyä painon nousun kurissa. Mutta yritän keksiä jotain vinkkejä! :) Hyvältähän tuo sinunkin tilanteesi kuulostaa, monella on puoliväliin mennessä tullut jo +10 kiloa ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan