It's a girl!

maanantai 9. toukokuuta 2016

Yksi vanhimmista ystävistäni odottaa esikoistaan. Lähes siitä hetkestä, kuin hän asiasta kertoi, olen suunnitellut baby showereita hänelle. Minusta on ihanaa järjestellä juhlia ja varsinkin tällaisia iloisi yllätyksiä. Keväällä alettiin suunnitella parin ystävän kanssa enemmän ja lauantaina lopulta juhlittiin. 

Ja olihan se mukavaa! Yllätys onnistui, talo oli täynnä ystäviä ja vietettiin mukavia hetkiä hyvän ruoan ja juoman parissa. Tulevalle äidille arvuuteltiin vauvan painoa, pituutta, sukupuolta sekä syntymäpäivää. Sukupuoli on tiedossa, mutta ainahan siinä on 50/50 mahdollisuus osua lääkäreiden harhaan. Annettiin tulevalle äidille myös omia vauvakuviamme, joista hänen piti arvata kuka on kukin. Tämä osoittautui todella haastavaksi tehtäväksi! Mutta lopulta kaikki arvuuteltiin oikein. Ei viitsitty ottaa päivään liikaa leikkejä, vaikka onhan noita kaikenlaisia kakkavaipan haisteluita sun muita. 

Pienellä vaivalla saatiin ihana päivä!

Parasta oli tulevan äidin ilo ja ihmetys. Nyt täytyy vaan malttaa odottaa, että pienokainen syntyy. Itse veikkasin 30. päivää, katsotaan osuiko tämä täti oikeaan!

6 kommenttia:

 1. <3 <3 Oli ihana yllätys! <3 Vauvakuvat oli kyl pahoja :D ps. Välitätkö mullekin kuvat kemuista? t. Sartsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Laitan kuvia tulemaan joku päivä! Muistuttele jos ei kuulu!

   Poista
 2. Mä tääl vähä jo oottelinkin jos jotain kuvia laittaisit tänne:) ja siis! Oon tilannu vauvan syntymän meiän suomireissun ajaksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei onnistu Juulia, koska mää veikkasin vasta 30. päivä ;)

   Poista
 3. Oii vauvakutsut <3! Kaiholla muistelen omiani;/ !<3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan