Tänä kesänä tahtoisin...

tiistai 3. toukokuuta 2016.. viettää paljon aikaa ulkona. Tyttöjen kanssa seikkailla ihan omassa pihassa ja myös muualla kaupungissa. Tutustua puistoihin ja saariin ja polkuihin.

.. käydä koko perhee voimin metsäretkillä eväiden kanssa.

.. pyöräillä paljon. Hankittiin Burley pyöräkärry, mitä iskä saa perässään kiskoa. Sinne voi pakata likkojen lisäksi myös eväät ja lähteä tutkimaan lähiseutuja. Neidit myös hyvin viihtyvät kyydissä. .. panostaa itseeni. Urheilla ja syödä terveellisesti sekä puhtaammin. Kevään aikana on vähän oma hyvinvointi unohtunut.

.. tehdä road-tripin. Haaveena Porin Yyteri ja vanha Rauma. Myös majakat kiehtovat, mutta jotain täytyy jättää seuraavaankin kesään... olla paljon mökillä. Isämies on sanonut, että kaikki hänen vapaapäivänsä vietetään mökillä - en pane vastaan. 


.. käydä Rovaniemellä.  Viime vierailusta on jo liika pitkä aika. Voi olla, että tämä venyy kyllä syksyyn.

.. lukea ainakin yhden kokonaisen kirjan!

.. ajella Turkuun ja tutustuttaa isämiehen Turun linnaan. (Myös pari kahvilaa ja kauppaa kummittelee mielessä.)


.. uida! Viime kesänä en oikein päässyt uimaan ja se harmittaa, koska järvessä uiminen on lempipuuhaani.

.. nauttia auringosta, joka toivottavasti paistaa paljon.

.. käydä Porvoossa seikkailemassa.

.. tuoksutella meidän kaveriporukan uusinta tulokasta, jahka hän suvaitsee syntyä (ei vielä kiirettä kyllä!). 

.. käydä isämiehen kanssa treffeillä. Tammerfestiin ajateltiin suunnata ihan kaksistaan ainakin.


.. käydä usein torikahvilla/-lounaalla. 

.. seikkailla Suomenlinnassa ja tutustua uuteen yleisölle aukeavaan Vallisaareen Suomenlinnan naapurissa. 

.. syödä paljon mansikoita ja muita kesäherkkuja.

.. järjestää ihanat 1- vuotis synttärit meidän neitokaisille. 

.. käydä Tallinnassa. Viime syksyn reissun jälkeen on ollut pienoinen Tallinna kuume, en nimittäin muistanutkaan kuinka kiva kaupunki on ja vieläpä niin lähellä! 


Toiveissa, haaveissa ja suunnitelmissa siis viettää aktiivinen kesä perheen kesken. Mahdollisimman paljon ulkoilua ja yhdessäoloa, vähän kotona nyhväämistä. 

Voi kesä tule jo!

Kuvat fiilistelyjä viime kesältä. 

6 kommenttia:

 1. Ihania kesäsuunnitelmia! Nyt tulee itsekin suunniteltua kaikenlaista, kun sääkin on niin inspiroiva kesäisiin ajatuksiin. Kiva blogi sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan kesäfiilis jo! :) Toivottavasti suunnitelmista mahdollisimman moni toteutuu :) Ja kiitos, kiva kun eksyit matkaan!

   Poista
 2. Ihania kesäsuunnitelmia! Nyt tulee itsekin suunniteltua kaikenlaista, kun sääkin on niin inspiroiva kesäisiin ajatuksiin. Kiva blogi sinulla.

  VastaaPoista
 3. Kivalta kuulostaa! Mistä ostitte Burleyn kärryt? Meillä on kans hankissa peräkärry pyörään, huomenna pitäis tsekata yhdet Thulen kärryt ja hieroa kauppoja niistä sikäli mikäli ovat passelit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kuulosta! :D Toivottavasti todellisuus kohtaa haaveet. Me ostettiin XXLstä, jälkeenpäin vähän harmitti kun hintaero noihin Thulen kärryihin (oli alessa) ei ollut kovin suuri, että olisko pitänyt ottaa sittenkin ne. Mutta nämäkin ovat olleet hyvät ja oon kuullu paljon hyvää :)

   Poista
  2. Eikö kuulosta! :D Toivottavasti todellisuus kohtaa haaveet. Me ostettiin XXLstä, jälkeenpäin vähän harmitti kun hintaero noihin Thulen kärryihin (oli alessa) ei ollut kovin suuri, että olisko pitänyt ottaa sittenkin ne. Mutta nämäkin ovat olleet hyvät ja oon kuullu paljon hyvää :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan