Koukussa Candy Crush Sagaan

Arjessa asiat tuntuvat kovin tylsiltä.

 Käyn töissä ja vietän aikaa vintiön kanssa kotona.

Parina päivänä viikossa tapaan ystäviä ja villeimpinä hetkinä lähdetään vaikka Helsinkiin kahville. Useimmiten lahjon ystäväni ruoan voimin meille kylään. 

Kotona katson telkkaria ja koukutun erinäisiin sarjoihin. Tällä hetkellä vahvana voittajana tv sarjoista on tuo viime viikolla alkanut Mustat lesket. Vaikuttaa lupaavalta. 

Pohdin vapaa-ajalla myös liikaa työasioita. 

Haaveilen opiskeluista ja vauvoista ja matkoista ja asunnoista. Haaveilen salille menosta ja lenkkeilystä. Haaveilen täydellisen mangokakun leipomisesta. 

Tylsänä hetkenä pakenen keittiöön ja leivon herkkuja.

Yritän saada neulottua villasukkia, mutta tuntuu työläältä. Tekisi mieleni ennemmin virkkailla vaikka pari mattoa. Mutta villasukat on tilaustyö ja rahalle on tarvetta. 

Rapsuttelen koiraa ja olen onnellinen kun hän käpertyy jalkojen viereen nukkumaan. 

Pohdin, mikä teki minut tänään onnelliseksi. Mistä jakaisin teille kuvan. Tämä aiheuttaa lähes päivittäistä päänvaivaa. Omaa onnea on yllättävän vaikea saada valokuvattua.

Lopulta, kun on aika mennä jo nukkumaan, jumitun pelaamaan Candy Crush Sagaa ja mietin, että missä meni pieleen. 

Ja tätä samaa rataa kierrän päivästä toiseen. Ja mietin illalla, että voisinpa kirjoittaa omaan virtuaalipäiväkirjaani tarinoita. Mutta kun ei mitään mainitsemisen arvoista tapahdu! Mutta sitten totesin tänään, että eipä sen tarvitsekaan olla mitään kummaa. Kunhan kirjoittelen. Omaksi iloksi. 

Mutta ainiin! Kuukauden päästä olen jo Gambian auringon alla. Ehkä jopa syön mangoa rakkaani kainalossa. Niin mutta sen kunniaksi ajattelin muistella menneitä ja vähän avata tuota manner Afrikan pienimmän maan elämää. Ainakin sellaisia asioita, joita siellä itse olen kokenut. Olisiko se kivaa?

ps. Tämän kirjoittamiseen meni sen verran aikaa, että sain taas uuden elämän peliin! Kuinka koukussa olenkaan..

2 kommenttia

  1. Hirveen kivasti oot taas kirjottanu!

    P.S. Mä voin tilata yhden virkatun maton ja maksaa siitä rahaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat mattosi :) Meidän täytyy mennä ostamaan kuteet ja keksiä malli ensin !

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.