Taidetta jäällä

tiistai 11. maaliskuuta 2014Olen ottanut elämässä sellaisen asenteen, että toteutan haaveitani - en ainoastaan haaveile. Yksi haaveeni on ollut jo muutaman vuoden nähdä Art on Ice tapahtuma. Tänä vuonna päätin toteuttaa tuon haaveen. Siispä suuntasin tänään treffeille maailman parhaiden taitoluistelijoiden kanssa. Ja ystäväni sanoin; parhaat treffit ikinä! 

Tavallaan kadun elämässäni sitä, että en ole vaivautunut opettelemaan oman kehoni hallintaa tuolla tavalla. Olisihan mahtavaa, jos voisi tanssin tai vaikka luistelun kautta ilmaista itseään tuolla tavalla. En ole vaivautunut opettelemaan mitään sointinta tai esimerkiksi tanssia, vaikka olen molempia kokeillut. Olen vain luovuttanut kesken - ennen kuin oikeasti osaan. Noh minun täytyy tyytyä ilmaisemaan itseäni jollain muulla tavalla. Onneksi näitä tapoja löytyy. 

Mutta onhan sitä ilo katsella kun joku muu hallitsee itsensä ja kehonsa noin käsittämättömän hyvin. Tuollaista lahjakkuutta ei voi kuin kadehtia. Ja tässä tapauksessa myös musiikki toi oman elementtinsä kuvioon. En olisi uskonut, että esimerkiksi Hurtsin kappaleita voisi tulkita tuolla tavalla luistimilla liitäen. Hirvittävän vaikea edes sanoin kuvailla sitä tunnetta, mikä heräsi kun kaksi aistia täyttyy yht'aikaisesti niin suurella kauneudella. Meinasi sydän pakahtua.

Luistelu ei ikinä varsinaisesti ole ollut mikään intohimo itselleni. Saattaisin tämän illan jälkeen siitä kuitenkin sellaisen saada tehtyä. Onhan sitä mahtavaa katsella. Jollain tapaa luistelu menee samaan kategoriaan kuin teatteri, baletti ja ooppera. Ei siis minun elämässäni mitenkään normeja. Voisihan sitä useammin itseään sivistää tällaisin tavoin.

Mutta ihan mieletöntä. Jos joskus tulee mahdollisuus tämä show kokea, SUOSITTELEN! 

Kuvat täältä.


Jatkan fiilistelyä Hurtsin tahtiin. Kokeilkaa tekin, vaikka vaan pelkkää musiikkia kuunnellen. 

2 kommenttia:

 1. Mä taas ihailen mm. just sun taitoo tehä kaikkia erilaisia käsitöitä! :) Mut niimpä se menee, että jokaista on siunattu erilaisilla lahjoilla. :)
  Hanna-Maire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mutta sepä se, ei niitä omia taitojaan enää näe tai muista olla niistä kiitollinen.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan