Virkkuukoukussa

lauantai 1. maaliskuuta 2014

 On oikeastaan kaksi asiaa, missä voin sanoa olevani edes jollain tapaa hyvä. Toinen niistä on nuo keittiöpuuhat - kokkaus ja leipominen. Ne antaa myös aika paljon iloa ja onnistumisen kokemuksia. Toinen asia on käsityöt - lähinnä virkkaus ja neulominen. Viime aikoina olen keskittynyt tähän virkkaamiseen ja erityisesti olen ihastunut mattojen tekemiseen. Niitä on tuolla nurkassa tällä hetkellä viisi kappaletta. Taidan alkaa lahjoittelemaan niitä ystäville.. 

Tänään kokeilin kuitenkin jotain, mistä olen jo pitempään haaveillut. Tein nimittäin tämän:


Ja siitä tuli aika kiva! Korkeamman olisin tehnyt, mutta kun loppui tuo valkoinen kude. Tuo taitaa päätyä huomenna erään ystäväni kotiin, kun mennään vintiön kanssa tekemään tupatarkastus. Jotain kivaa pitää sisälle vielä keksiä. 

Kaksi tällaista mattoa tekaisin tässä viikolla myös. Eikö oo aika kivoja nekin?Nyt aloitan uuden projektin. Saa nähdä mitä siitä tulee. 

4 kommenttia:

 1. Noi on oikeesti tosi siistejä!! :) Saaks sulle esittää tilauksia? :P
  Hanna-Maire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa :) En kyllä lupaa minkään sortin aikataulua tilauksiin, koska toimin niin vaihtelevasti ;D

   Poista
 2. Hey, oliko sulla noihin mattoihin joku ohje? Jotkut tommoset voisin koittaa tehdä makkariin sängyn molemmin puolin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! Helppoa ja nopeaa. Ohjeen nappasin täältä: http://nousevamyrsky.blogspot.fi/2012/02/ohjeet-ja-vinkit-osa-6-virkattu-matto.html

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan