Metsän uumenissa

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Meillä asuu mielenkiintoinen parivaljakko - toinen suhteellisen laiska, joka tykkää olla kotona ja touhuaa kyllä paljon, mutta mielellään istuu sohvannurkassakin. Toinen taas aktiivinen - ensimmäisen mielestä aivan liian aktiivinen. Lenkillä aamulla ja päivällä ja illalla. Toinen yrittää houkutella ensimmäistäkin mukaan - välillä onnistuen, useimmiten ei. 

Tänään toinen onnistui. Ensimmäisellä oli kyllä myös taka-ajatus - tutustuttaa toista lisää Suomen luontoon. Molemmat ja koira hyppäsivät autoon kääntäen sen nokan kohti Nuuksion kansallispuistoa. Matkalla jo ihasteltiin punaisia ja keltaisia metsiä. Perillä parkkeerattiin auto ja jalkauduttiin - reitiksi valikoitui Korpinkierros 8 km. Se keltainen reitti siis. Jokaisessa ylämäessä ensimmäinen kirosi toisen ja tämän aktiivisuuden. Alamäet menivät mukavammin. Toinen onneksi tsemppasi ensimmäistä - ylämäessä ja muutenkin.


Lohdutukseksi ensimmäinen osti itselleen kukkia. Ja leipoi keksejä. 

Huomenna olisi tarkoitus suunnata Salmen ulkoilualueelle ja 10 kilometrin lenkille. Tämä ajatus oli ensimmäisen. Itsekidutusta?

10 kommenttia:

 1. Wau, mitä kuvia! :) Ja kyllä se vaan aina kahestaan on kivempaa kuin yksin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja totta, on kivempaa kaksin kuin yksin. Ainakin toinen myös potkii toista eteenpäin.

   Poista
 2. Hhaha, tuo ylämäen kirous kuullostaa tutulta;) oltii viime viikonloppuna vaeltaa, jotenki sitä vuorille noustessa huomas rajottuneen hapen ottokykynsä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on syytäkin hengästyä :D Veikkaisin, että minulle voisi olla ne teidän pienet ylämäet aaaaivan liikaa!

   Poista
 3. Ihania syysluontokuvia!

  Iloisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ilolla tuota luontoa nyt kuvaa, se on niin kaunis!

   Ihania syyspäiviä sinnekin :)

   Poista
 4. Upeita syyskuvia :) Mä oon niin innollaa ja jännityksellä seurannut sun miehen kotiutumista Suomeen ja ilmeisesti kaikki on mennyt aika hyvin? Ihanaa kun hän on ehtinyt nähdä ja kokea jo niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli ihanaa kuvailla, miehelläni oli vaan meno sen verran päällä etten kovin viitsinyt jäädä kuvailemaan rauhassa..

   Haha minä olen innolla myös seurannut hänen kotiutumistaan :D Suurimmaksi osaksi kaikki on mennyt kyllä hyvin. Ei ole tullut suuria ongelmia tai ihmetyksiä. Koko ajan enemmän ja enemmän hän alkaa "osata" täkäläisiä juttuja. Isoja muutoksia toki ja hirvittävän paljon uutta. Mutta on kyllä ihanaa, että ollaan ehditty kiertää ja nähdä paljon kaikenlaista.

   Poista
 5. Suomen luonto on kyllä niin kaunista.. Täytyisi yrittää nauttia siitä enemmän.. T. A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis :) Välillä sen ihan unohtaa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan