Vielä on lomaa jäljellä..

torstai 9. lokakuuta 2014Nopeaan kuluu aika, liian nopeaan. Olisi ihanaa vielä lomailla. Olla vaan ja nauttia tästä kauniista syksystä. Mutta jo häämöttää töihin paluu päivän päässä - melko outoa palata arkeen. 

Ollaan nautittu lomasta Helsingissä viimeiset viikot. Piti lähteä sinne sun tänne, mutta lopulta jäätiin ihan kotiin. Ei kai se Koli karkaa mihinkään, mennään sitten joskus myöhemmin. 

--

Seikkailtiin yksi päivä Korkeasaaressa. Oli vallan ihanaa, että mieheni ihan ajatuksen kanssa lueskeli eläinten tietoja ja kyseli kaikenlaista. En itse ole eläintarhojen suurimpia faneja, ammoin Bronxin eläintarhassa alkoi ihan itkettämään. Eläimet kun eivät kuulu mielestäni häkkiin. Korkeasaari ja Ähtärin eläinpuisto ovat kuitenkin paikkoja, joissa jopa mielelläni käyn. Tahdon ainakin uskoa, että eläimillä on näissä paikoissa hyvä olla, vaikka häkissä ovatkin. Korkeasaaressa sydämeni vei tiikeri - hän oli kovin sosiaalisella tuulella ja olisin voinut seurailla pitkän tovin tuota upeaa eläintä. Miehelleni tämä oli ensimmäinen kerta oikeassa eläintarhassa.


--

Olin aiemmin pahemmanlaatuinen kynsien pureskelija. Muistan kun olimme menossa risteilylle Tukholmaan eräänä kesänä ja ihailin ystäväni kynsiä bussissa - silloin päätin, että nyt loppu. Jossain vaiheessa hurahdin erilaisiin kynsilakkoihin ja taiteilin kaikenlaista kynsiini. Kokeilin rakennekynsiäkin, mutta ne eivät olleet minun juttuni. 

Lyhyesti; kynnetkin saivat syksyn värin.


--

Suomenkielen opiskelun lomassa ollaan vähän harjoiteltu leipomista. Opettajan piti kyllä paistamisen kohdalla poistua keittiöstä - ei ihan oman standardin mukaisia pannukakkuja tullut vielä. Mutta hyvältä ne maistuivat ja oppilas oli tyytyväinen. Hän on ihan hurahtanut amerikkalaisiin pannukakkuihin, joita nauttii mieluiten turkkilaisen jogurtin, vaahterasiirapin ja päärynäpalojen kanssa. 


Opettaja testaili taitojaan ja leipoi myös pienen kakun.  


--

Huomenna siis vietetään minun viimeistä lomapäivääni. Vielä en tiedä, mitä tehdään. Ehkä seikkaillaan Helsingissä, ehkä ollaan vaan kotona. Lomailun hienouksiahan on se, että ei tarvitse tehdä suunnitelmia.

Ihanaa tulevaa aurinkoista syysviikonloppua kaikille sille puolen ruutua!  4 kommenttia:

 1. Siis miten noi kynnet on tehty?! Ihanat!

  T. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niitä on kiva väkerrelläkin. Periaatteessa olen siis leimannut kynsiin tuollaisen kuvan käyttäen Konad leimasinta. Joskus aikanaan kun hurahdin, niin keräsin aikamoisen kokoelman erilaisia leimasinlaattoja ja lakkoja, niitä saa esimerkiksi täältä : http://www.cesarsshop.fi/index.php

   Poista
 2. Mahtavaa viimeistä lomapäivää.
  Onneksi niitä tulee aina uusia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli oikein mukava viimeinenkin lomapäivä. Nyt jo ihan arjessa ja toista päivää töissä :) Sitä seuraavaa lomaa odotellessa..

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan