Pages

Snickersjuustokakku

lauantai 11. lokakuuta 2014


Snickersjuustokakku

75 g Digestivekeksejä
75 g Dops Brownie keksejä
100 g sulatettua voita

3 Snickers patukkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 dl kermaviiliä
100 g maapähkinävoita
2 kananmunaa

Tummaa suklaata sulatettuna
Suolattuja maapähkinöitä rouhittuna

Murskaa keksit hienoksi muruksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele massa tasaisesti kakkuvuoan (20 cm) pohjalle ja vähän reunoillekin. Laita jääkaappiin odottamaan.


Laita uuni lämpiämään 150 asteeseen. Vatkaa tuorejuustoa ja sokeria hetki. Lisää kermaviili ja maapähkinävoi. Lisää lopuksi kanamunat yksitellen vatkaten. Pilko Snickers patukat paloiksi ja levitä tasaisesti keksipohjalle, kaada päälle täyte ja tasoita pinta. Paista kakkua noin 40 minuuttia uunin keskitasolla. Anna jäähtyä uunin jälkeen kokonaan huoneenlämmössä ja siirrä sen jälkeen jääkaappiin vähintään 3 tunniksi (tai esimerkiksi yön yli). Koristele sulatetulla suklaalla ja kevyesti rouhituilla suolapähkinöillä. 



Ohje löytyy alunperin täältä.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan