Snickersjuustokakku
75 g Digestivekeksejä
75 g Dops Brownie keksejä
100 g sulatettua voita
3 Snickers patukkaa
200 g maustamatonta
tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 dl kermaviiliä
100 g maapähkinävoita
2 kananmunaa
Tummaa suklaata sulatettuna
Suolattuja maapähkinöitä
rouhittuna
Murskaa keksit hienoksi
muruksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele massa tasaisesti kakkuvuoan
(20 cm) pohjalle ja vähän reunoillekin. Laita jääkaappiin odottamaan.
Laita uuni lämpiämään 150
asteeseen. Vatkaa tuorejuustoa ja sokeria hetki. Lisää kermaviili ja
maapähkinävoi. Lisää lopuksi kanamunat yksitellen vatkaten. Pilko Snickers
patukat paloiksi ja levitä tasaisesti keksipohjalle, kaada päälle täyte ja
tasoita pinta. Paista kakkua noin 40 minuuttia uunin keskitasolla. Anna jäähtyä
uunin jälkeen kokonaan huoneenlämmössä ja siirrä sen jälkeen jääkaappiin
vähintään 3 tunniksi (tai esimerkiksi yön yli). Koristele sulatetulla suklaalla
ja kevyesti rouhituilla suolapähkinöillä.
Ohje löytyy alunperin täältä.
Nam, tätä on pakko kokeilla! Kiitos vinkistä :)
VastaaPoistaSuosittelen! Oli aikamoista herkkua :)
Poista