Pettynyt ja huojentunut

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Vauvakuumeilen ihan avoimesti tällä hetkellä. Selailen tyttöjen vauvakuvia ja muistelen vauvavuotta. Kun viikkailin pieniä vaatteita kirppiskasaan pohdiskelin, että saataisko ehkä ensi kerralla ostaa vaatteita pienelle pojalle. Millään tapaa ei olisi tällä hetkellä järkevää saada lisää lapsia - isämies opiskelee ja tytöillä alkaa olla uhmaikä. Voitaisiin ihan hyvin odottaa muutama vuosi, ainakin niin kauan että isämies on töissä, mikä vakauttaisi taloudellista tilannetta. Tytöt saisivat kasvaa ja olla taas hieman omatoimisempia ja irrallisempia yksilöitä. 

Mutta tunne ei aina kohtaa järkeä.

Muutama viikko sitten havahduin siihen, että minulla on kuukautiset myöhässä. Siinä ei sinällään ollut mitään erikoista, koska kiertoni on aina ollut hyvin epäsäännöllinen. En siis niinkään ajatellut mitään, mutta pikkuhiljaa päähän hiipi ajatus siitä, että entäs jos. Entä jos olisinkin raskaana? Se sai sydämen sykkimään vähän nopeammin - jännityksestä ja innostuksesta.

Vaikka haaveilin, pelkäsin silti innostua asiasta, koska tunnen kehoni. Kun ajattelet ehkä olevasi raskaana, alkaa mieli kehittämään kaikenmaailman oireita ja niin kävi minullakin. Kun tein testin, arvasin jo ennen tuloksen näkymistä, että tikkuun piirtyisi ainoastaan yksi viiva. Se kaikenvievä väsymys loisti poissaolollaan ja siitä arvasin, että vauvaa ei ole tällä haavaa tiedossa. Ehdin silti innostua ja se antoi lisäboostia tälle vauvakuumeelle, kuinka malttaisin odottaa kaksi tai jopa kolme vuotta? Hyvä nyt näin, mutta silti vähän kutkuttaa - ei me aktiivisesti yritetä, mutta ei myöskään aktiivisesti olla yrittämättä. Katsotaan mitä elämä tuo. 

Lähipiiristä ja myös somemaailmasta putkahtelee näin kevään korvilla jotenkin myös paljon vauvauutisia. Myös useampia pieniä on syntynyt jo ja muutamaa odotetaan pian tulevaksi. Tämä jatkuva vauvojen virta ei auta ainakaan omaa vauvakuumettani ja huomaan, että olen jopa vähän kateellinen kun kuulen vauvauutisia.

Katsokaa nyt millaisia vauvoja meillä onkaan ollut ❤Kohtalotovereita vauvakuumeilun suhteen? 


--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

 1. Haha :D
  Meillä vauvakuumeen alkamisen jälkeen alettiin aika nopeasti odottamaan.
  Enää alle 2 kuukautta!!! :)

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun puolesta mekin voitais alkaa pian odottamaan :D Ekalla kerralla ei ehditty edes vauvakuumeilla.. Tsemppiä teille loppuodotukseen! Jännät paikat alkaa olla :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan