Tyttöjen välikausivermeet

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Voihan välikausi taas. On ihanaa, että tulee kevät, mutta lasten pukeutumisen kannalta olisi ihanaa jos hypättäisiin kylmästä talvesta suoraan lämpimään kesään. Nämä välitilat ovat hankalia, kun aamulla on vielä pakkasta, mutta iltapäivällä auringossa jo 10 astetta plussaa. Maa on vielä osittain jäässä ja kylmä, mutta osittain jo sulanut. Märkää on takuuvarmasti, muuten mistään ei voi tietää mitään.

Ennakoin syksyllä jo kevään välikautta ja ostin tytöille hieman isompia välikausivaatteita, toivoen että ne mahdollisesti sopisivat vielä keväällä. Tuuri oli mukana ja ulkovaatteet ovat juuri sopivan kokoisia. Ainoita varsinaisia hankintoja keväälle olivat siis kengät ja siistimmät kauppatakit. Olen kyllä etsinyt tuloksetta toista tuollaista mustaa haalaria, koska tuo pinkki ei ole värinä kovin käytännöllinen ja siksipä haalari onkin melko likainen. Jos siis haluat eroon tuollaisesta mustasta Name Itin haalarista koossa 86, niin täällä ostaja! Takit löysin kirppikseltä ja kengät osti mummo, joten suhteellisen edulliseksi tuli tämä kevätvaatetus. Takit tulee menemään vielä syksylläkin, ehkä jopa ensi keväänä. Muuten tarvitsee syksyllä uusia ulkovaatevarasto kokonaan.

Välikauteen meiltä löytyy;Name It softshell takit koko 80 ja housut koko 86
Metsola pipot koko 3-5 v
Tretorn kumisaappaat koko 24


Name It softshell haalarit koko 80


Adidas tennarit koko 23
Ecco kengät koko 24


Mini Rodini takit koko 92/98
Mini Rodini pipot koko 48/50
Musko Design lippapipot koko M

Lisäksi löytyy kauluria ja hanskoja ja kurahousuja ja sadetakkia ja kaulahuivia ja lisää pipoja.

Haalarit meillä on käytössä pääasiassa päiväkodissa. Kotona käytetään softshell takkia ja housuja ulkoillessa + tarvittaessa toki kuravaatteita. Kumisaappailla tulee mentyä monet ulkoilut, mutta myös Eccon kengät käyvät ihan ulkoiluun. Kauppatakkina on nuo Picot ja siistimpinä kenkinä Eccojen lisäksi löytyy Adidaksen tennarit. 

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

 1. Voin vain kuvitella kuinka tuskastuttavaa on välillä olla koko ajan muksuille ostamassa uusia kerrastoja kun kasvavat niin lujaa vauhtia. Tuntuu jo kun lähtee itelle toppiksia hakemaan n. 5 vuen välein ettei ikinä löyvä mittään hyvvää. :D

  Tämä aika on kyllä vähän hankala pukeutumisen osalta kun ei tiä tulleeko päivän aikana lunta vai vettä taivaalta ja onko +8 astetta lämmintä vaiko -15 astetta pakkasta. Mutta se on normaalia keväällä ja melko säännöllistä jopa kesälläkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä välitila tuntuu kyllä Suomessa kestävän välillä koko vuoden :D Mielelläni muuttaisin tuonne vähän etelämpään siksi aikaa kun lapset on taaperoita..

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan