Pages

Kesäistä kanasalaattia

lauantai 9. toukokuuta 2015

Tämä ohje on alkujaan opittu ihan äitiltä, kuten moni muukin hyväksi havaittu ohje. Ensi kertaa tätä taidettiin tehdä veljeni ylioppilasjuhliin joskus silloin vuosikymmen sitten. Tämä onkin kesän juhliin kiva täyttävä tarjottava.


Kanasalaatti

3 dl Torino kaurapastaa

1 prk kermaviiliä
1 rkl hunajaa
1 tl sitruunapippuria
1 tlk ananasmurskaa

1 kokonainen grillattu kana

ruukullinen lehtisalaattia
tummia viinirypäleitä
makeaa maissia

Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä ohjeen mukaan ja valuta lävikössä. Tarvittaessa viilennä pasta kylmällä vedellä, tai anna vain jäähtyä. 

Perkaa kana ja laita lihat talteen. 

Valuta ananasmurskasta neste pois lävikössä. Sekoita murska kermaviiliin ja lisää joukkoon myös hunaja sekä sitruunapippuri. Sekoita joukkoon vielä pasta ja kananpalat. 

Tee salaatinlehdistä kulhoon salaattipeti. Kauho kana-pastasalaatti lehtisalaattien päälle ja koristele puolitetuilla viinirypäleillä sekä maissilla. 


ps. kuvissa näkyvä kulho on oman keittiöni ehdottomasti kaunein astia! Surettaisi, jos sen särkisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan