Kesän ensimmäinen pakomatka

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Perjantaina oli vielä kärsimätön mies ja mystisesti kadonnut kamera. Oli väsynyt vaimo ja ylienerginen koira. Oli ruuhkaa liikenteessä ja kaksi kolariakin. Pitkä ajomatka ja vaimo harmitteli ettei miehellä vielä ole ajokorttia. Perille päästiin - sauna lämpeni ja aurinko paistoi. Unohtui kaikki murheet.

"Perkele!"

Kuului suht suomalaisittain erään gambialaisen suusta kun tämä hyppäsi Näsijärven 10 asteiseen veteen saunan päätteeksi. Kylmyys onneksi unohtui saunan lämmössä ja ilta-auringossa saunamakkaraa syödessä. Illaksi tyyntynyt järvenselkä ja laskeva aurinko, ilmassa leijuva savun tuoksu ja satunnaisesti kuuluva linnun laulu; voisin kuvailla sielunmaisemaani. 

Nukuttiin rauhassa ja pitkään. Syötiin hyvin ja rentouduttiin. Yhden kirjankin ehti lukaista, osittain auringossa maaten - vähän jopa rusketusta tarttui iholle. Soutamaankin opeteltiin appiukon opastuksella. Tämä mamma jäi kyllä rannalle ruikuttamaan, kun ei jaksanut könytä paattiin - vintiö jäi myös rannalle itkemään ja vahti haukansilmin ulapalla seilaavaa paattia. 

Nyt taas kotona kaupungissa, ensi kertaa jo suunnitellen.Koska se kamera on johonkin kadonnut, niin kuvat on vaan kännykkäräpsyjä. 

--

Viime viikkojen vauvajuttutykityksen jälkeen lupaan pyhästi, että tällä viikolla ei tule yhtään vauvatarinaa! 

Mitä te tahtoisitte kuulla meidän arjesta? Ehkä jotain sisustusjuttuja? 

2 kommenttia:

  1. Mekin oltiin mökillä. Turkit heitettiin menemään jo joitain viikkoja sitten, tällä kertaa jätettiin kiroilematta ;D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökkeily on kesässä melkeinpä parasta <3 Minäkin haluaisin jo uimaan, mutta meidän mökillä ranta on sen verran haastava, että en jaksanut könytä. Ehkä pääsen loppukesästä minäkin :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan