Yllätyksiä

torstai 14. toukokuuta 2015

Olin aamulla jokseenkin varma, että tästä ei tule hyvä päivä.

 Meidän tyypit tykkäävät harrastaa yöllä kaikenlaisia akrobaattisia harjoituksia ja sehän aiheuttaa sen, että itselläni jää ajoittain unet vähän vähemmälle. Kun päälle vielä heittää joka öiset vessareissut, joita on yleensä 2-7 kappaletta, niin mielelläni useimpina aamuina käännän kylkeä kun mieheni suuntaa koulun penkille. Tänään en jaksanut enää sen seitsemännen vessareissun jälkeen kömpiä takaisin sänkyyn, vaan suuntasin keittiöön puuhailemaan. 

Odotimme vieraita jo puoliltapäivin, joten laitoin ensimmäiseksi uuniin pataleipää aamupalaksi. Siinä odotellessa puuhailin tehdä kahvin kanssa suolapalaksi fetasarvia. Suihkun ja aamupalan jälkeen sain vielä väkerrettyä pientä makeaa kahvin kanssa tarjottavaksi. Siinä ystävien kanssa rupatellessa myös väsymys vähän laantui, joskin heidän lähdettyään nostin kyllä jalat kohti kattoa ja lueskelin Lidlistä tekemääni kirjalöytöä (siitä lisää viikonloppuna!). 

Lounaaksi kaiken muun gourmeen ohella tehtiin yhteistyöllä pyttipannua - mikä tuntuu yllättävää kyllä miehelleni mainiosti maistuvan. Siinä sivussa kohoamaan pääsi pullataikina, mistä tein korvapuusteja ja suklaapullaa. Seitsemän pellillistä sitä pullaa tulikin. Ostettiin viikolla uusi pakastin ja sen täyttäminen alkoi siis tänään - kesää varten täytyy leipoa varastoon, kun epäilen että minun käsilläni voi olla muutakin tekemistä. 

Pullaoperaation jälkeen haaveilin sohvannurkasta, mutta täytyi vielä lähteä kävelylle. Onneksi lähdettiin! On nimittäin niin ihmeellistä seutua tämä meidän lähiympäristö, että joka kerta löytää jotain uutta - ihania taloja tai kauniita maisemia. Tänään eksyttiin ihanalle metsäkeitaalle, jota ilta-aurinko sulostutti säteillään. Siitä tulikin ihan hyvä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan